Sieviešu krūšu izmērs palielinās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/cpstorm/

Kā liecina jauns pētījums, pēdējo desmit gadu laikā britu sieviešu krūtis ir vidēji palielinājušās par vienu izmēru, kam ir būtiska ietekme uz mugurkaula veselību, raksta «Daily Telegraph»

Ja pirms 10 gadiem Apvienotajā Karalistē un Austrālijā vidējais krūštura izmērs bija 75B, tagad tas ir 80C.  Šos datus apstiprina britu mazumtirdzniecības veikalu ķēde «Marks & Spencer», piebilstot, ka šāda pārmaiņa ir novērota tikai pēdējo gadu laikā.

Eksperti pieļauj iespēju, ka būtiskā krūšu izmēra palielināšanās ir daļēji saistīta ar krūšu palielināšanas operāciju popularitāti, kā arī ar to, ka sievietes kļūst apjomīgākas.

Pēdējā nacionālā standartu un izmēru pētījuma rezultāti liecina, ka kopš 1951. gada sieviešu krūtis un gurni ir palielinājušies 1,5 reizes, savukārt vidukļa izmērs ir paplatinājies par 13 centimetriem.

Veļas ražotāji piebilst, ka, lai gan ir plaši pieejama informācija par pareizas veļas izvēli, vairāk nekā puse sieviešu valkā nepiemērotus un izmēram neatbilstošus krūšturus, kas izraisa sāpes un dažādas veselības problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu