«Sliktais opis» ASV kases ieņēmumu topā izkonkurē «Gravitāti» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Komēdija «Jackass Presents: Bad Grandpa» («Sliktais opis») nedēļas nogalē ASV un Kanādas kases ieņēmumu topā izkonkurējusi 3D kosmosa trilleri «Gravity» («Gravitāte»).

Pirmajās trīs izrādīšanas dienās «Sliktais opis» ar pārgalvīgo aktieri Džoniju Noksvilu galvenajā lomā guva kases ieņēmumus 32 miljonu dolāru (16,3 miljonu latu) apmērā.

Noksvils filmā pārveidots par astoņdesmitgadnieku, kurš apceļo ASV ar savu astoņus gadus veco mazdēlu, izjokojot pa ceļam sastaptos cilvēkus.Telekanāla MTV šovs «Jackass» iedvesmojis vairāku mazbudžeta filmu rašanos. «Sliktā opja» budžets bija 15 miljoni dolāru (7,6 miljoni latu), bet tā globālie kases ieņēmumi svētdien sasniedza 254 miljonus dolāru (129,3 miljonus latu).

«Gravitāte» topa virsotnē aizvadīja trīs nedēļas. Nedēļas nogalē tā nopelnīja 20,3 miljonus dolāru (10,3 miljonus latu). Pirmo trijnieku noslēdza aktiera Toma Henksa jaunākā filma «Captain Phillips» («Kapteinis Filipss: Somālijas pirātu gūstā») ar 11,8 miljoniem dolāru (sešiem miljoniem latu).

Savukārt krimināldrāma «The Counselor» («Advokāts») par spīti spožajam aktieru sastāvam, kurā ietilpst Breds Pits un Maikls Fasbenders, palika ceturtajā vietā ar pieticīgiem astoņiem miljoniem dolāru (4,1 miljonu latu). Tajā spēlē arī Havjers Bardems, Kamerona Diaza un Penelope Krusa.

Piektajā vietā ierindojās šausmu filma «Carrie» («Kerija»), kas balstīta uz rakstnieka Stīvena Kinga slaveno romānu ar tādu pašu nosaukumu. Tās kases ieņēmumi nedēļas nogalē bija 5,9 miljoni dolāru (trīs miljoni latu).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu