Šokolādes krēms ar peldošām salām (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/12708343@N06/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

100 g tumšās šokolādes
500 ml piena
4 olas
100 g cukura
200 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes želatīna.

Pagatavošana:

Olu dzeltenumus saputo. Olu baltumus saputo stingrās putās kopā ar cukuru.

Uzvāra pienu, pieliek šokolādi, maisa, līdz šokolāde izkususi. Pienam pieliek olu dzeltenumus un baltumus. Pienu noņem no uguns, samaisa, lai olu baltumi nesavārītos lielā gabalā. Pienu kopā ar olu baltumiem un dzeltenumiem var viegli maisīt ar putu rīksti. Uzliek pienu uz uguns, uzvāra un noņem tūlīt no uguns.

Karstajam pienam pieliek izkausētu želatīnu. Pienu atdzesē, tad pieliek saputotu krējumu, liek traukos sastingt. Krēmu var pasniegt pārkaisītu ar šokolādi un rotātu ar putukrējumu vai ar ogu mērci.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu