«Statoil» maina degvielas nosaukumu (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kopš šodienas, 9.aprīļa, visās «Statoil» degvielas uzpildes stacijās Latvijā dīzeļdegviela un benzīns tiks piedāvāti ar nosaukumu «miles». Salīdzinot ar ES standarta degvielu, jaunie «Statoil miles» degvielas produkti sniedz līdz pat 3% nozīmīgu degvielas ietaupījumu, ko apliecina arī neatkarīgu zinātnisko institūtu pētījumu un testu rezultāti.

Latvija ir otrā valsts, kur tiek piedāvāta uzlabotā degviela. Pakāpeniski tā tiks ieviesta arī citās valstīs, kur ir pārstāvēts «Statoil Fuel & Retail» degvielas uzpildes staciju tīkls.

«Šobrīd klienti visā Eiropā pieprasa degvielas ekonomiju. Līdzīgi kā auto industrijā, kur notiek sacensība par energoefektīvāko motoru radīšanu, arī degvielas tirgotāji meklē arvien jaunus veidus kā ļaut pircējiem ietaupīt. Desmitgažu ilgā sadarbībā ar labākajiem zinātniekiem un degvielas pētniekiem esam radījuši degvielu, kas autobraucējiem sniedz ne tikai ietaupījumu, ļaujot par to pašu cenu aizbraukt tālāk, bet arī uzlabo dzinēja darbību un ir draudzīgāka videi,» skaidro «Statoil Fuel & Retail» grupas prezidents Eiropā Jakobs Skrams.

Jaunā «miles» degviela satur īpaši pēc «Statoil Fuel & Retail» pasūtījuma izstrādātas piedevas, kas attīra dzinēju no nogulsnējumiem un aizkavē nogulšņu uzkrāšanos motorā, nodrošinot efektīvāku degvielas sadegšanas procesu. Regulāri lietojot miles degvielas, tās sastāvā esošās piedevas samazina degvielas patēriņu, kā arī kaitīgos izmešus degvielas izplūdes gāzēs. «Premium» segmenta produkti «milesPLUS» uzlabo dzinēja darbību un palielina tā jaudu.

«Statoil» pilna servisa stacijās turpmāk būs pieejami pamatprodukti dīzeļdegviela «D miles» un 95.markas benzīns «95 miles», kā arī premium klases degviela - dīzeļdegviela «D milesPLUS» un benzīns «98 milesPLUS».

«Pētījumi apliecina - 83% Latvijas autobraucēju izvēlētos degvielu, kas ļauj aizbraukt tālāk ar to pašu degvielas litru daudzumu, nevis lētāko degvielas piedāvājumu. «Miles» sniedz šādu degvielas ekonomiju, ko apliecina arī neatkarīgu zinātnisku institūtu pētījumu rezultāti. Esam lepni, ka vēlreiz saviem klientiem varam piedāvāt visjaunāko un modernāko degvielas nozares sasniegumu rezultātu un nostiprināt savu līdera vietu tirgū, līdzīgi kā līdz šim, pirmie tirgū piedāvājot bezsvina degvielu vai biodegvielu E85,» uzsver «Statoil Fuel & Retail Latvia» izpilddirektore Ilze Siliņa.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu