«Summertime – aicina Inese Galante» ietvaros notiks labdarībai veltīts koncerts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14.augustā plkst. 19:00 Dzintaru koncertzālē festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» ietvaros norisināsies labdarības koncerts. Ineses Galantes fonds, kas no šī gada organizē festivālu «Summertime», dāvā iespēju fonda Ziedot.lv partnerorganizācijām no visas Latvijas, to brīvprātīgajiem un pagaidu grūtībās nonākušajiem iedzīvotājiem apmeklēt muzikāli - horeogrāfisko koncertu «Dvēseles stīgas».

«Viena no mana fonda prioritātēm ir vairot labo. Tādēļ šo koncertu vēlamies dāvāt tiem, kam šajā dzīves posmā ir ļoti nepieciešams izrauties no ikdienas, ļaut kaut uz brīdi aizmirst rūpes, gūt iedvesmu, prieku, lai spētu to dot tālāk citiem», saka Inese Galante. «Festivāla ietvaros organizējot koncertu labdarībai, mēs rūpīgi domājām, lai koncerta programma ir viegli uztverama, interesanta plašai sabiedrības daļai un visām vecuma grupām. Raimonda Paula mūzika, izcilā vijolnieka Raimonda Ozola izpildījumā, savienojumā ar deju atbilst visiem izvirzītajiem nosacījumiem,» skaidro festivāla producente Diāna Galante.

Iespēja apmeklēt koncertu dāvāta ģimenēm ar slimiem bērniem, trūcīgajām ģimenēm, grūtībās nonākušām māmiņām, daudzbērnu ģimenēm, invalīdiem, sirmgalvjiem un senioriem, kā arī organizāciju brīvprātīgajiem darbiniekiem, kuri ikdienā nesavtīgi rūpējas par līdzcilvēkiem un pamestiem dzīvniekiem. Ielūgumam apmeklēt koncertu atsaukušies nodibinājums «Ģimenes Izglītības fonds», Alūksnes un Apes novada fonds, «Nāc Līdzās», «Mārtiņmāja», biedrība «Otrās Mājas», biedrība «Astes un Ūsas», biedrība «Latvijas Multiplās sklerozes asociācija», Rīgas Tehniskās universitātes fonds, Rīgas Vecās Svētās Ģertrūdes draudze, «Ģertrūdes fonds», Limbažu fonds, Latvijas Nieru slimnieku asociācija, Jelgavas pilsētas invalīdu biedrība, fonds «Dzīvības Maize», Talsu novada fonds, biedrība » Mūsu ligzda», bērnu centra «Ligzdiņa», Svētā Jāņa Palīdzība, invalīdu biedrība «Labas pārmaiņas», biedrība «Mammas bērniem» rotaļu istaba «Lāča ķepa», biedrība «Ugāles attīstība», Amatas novada attīstības fonds, biedrība «Radošo domu un darbu centrs «Svētelis»», Latvijas Sarkanā Krusta Aizkraukles komiteja, biedrība «Baltā māja», fonds «Saules kalns», biedrība Starptautiskais Soroptimistu klubs «Ogre-Ķegums», Latvijas Samariešu apvienība, Auces latviešu biedrības Krīzes centrs «Namiņš», Valkas dāmu klubs, «ABLV Charitable Foundation», «Laimiņa», «Glābiet Bērnus», Piebalgas latviešu biedrība, Pestīšanas Armija, Pils Seniors, Tukuma evaņģēliski luteriskā draudze, Piejūras internātpamatskola, Valmieras novada fonds, biedrība «Irlavas interešu klubiņš», LSIA «Aspazija», Priekules Evaņģēliski luteriskā draudze, Apeirons, Vecumnieku daudzbērnu ģimeņu biedrība «Saulgrieze», biedrība «Diakonijas centrs Ventspilī», nodibinājums «Dzīvnieku drauga fonds», kā arī vairākas daudzbērnu ģimenes un ģimenes, kurās ir slimi bērni.

«Šī ir brīnišķīga iespēja nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un to brīvprātīgajiem baudīt patiesi skaistu koncertu. Tie ir cilvēki, kuri ikdienu pavada nesavtīgā darbā, cīnoties par līdzcilvēku tiesībām uz pilnvērtīgu dzīvi un bieži vien upurē sevi, savu labklājību, brīvo laiku, lai palīdzētu. Sirsnīgs paldies Ineses Galantes fondam par šo iespēju!» saka Rūta Dimanta, Ziedot.lv vadītāja.

Koncertā «Dvēseles stīgas» piedalīsies Rīgas baleta teātris ar slavenās baleta prīmas Litas Beiris horeogrāfisku iestudējumu, ko pavadīs izcilā vijolnieka Raimonda Ozola vijoles tembrs, Raimonda Paula slavenākās melodijas un modernas videoprojekcijas. Uzveduma laikā dejotāji izdzīvos dažādu cilvēku likteņus. Varoņi atspoguļos daudzveidību, kas pastāv cilvēku attiecībās – mīlestību, draudzību un kaisli, vientulību un izmisumu. Tā ir vesela cilvēku emociju un izjūtu kolāža, kas tiks rādīta caur dejas plastiku!

«Latvijas dzelzceļš ir ilggadējs festivāla lieldraugs un mums ir liels prieks, ka šogad «Summertime» ietvaros notiek arī labdarības koncerts. Māksla vienmēr ir bijis veids, kā radīt prieku un kaut vai uz mirkli aizmirst ikdienas rūpes. Es ceru, ka ikviens koncerta apmeklētājs gūs pozitīvas emocijas un saņems to sirds siltumu, ko viņiem dāvās mākslinieki. Izmantojot iespēju, vēlos pateikties gan koncerta rīkotājiem, gan arī tiem brīvprātīgajiem, kuri pašaizliedzīgi strādā, lai padarītu grūtībās nonākušo cilvēku ikdienu labāku,» pauž VAS Latvijas dzelzceļš prezidents Uģis Magonis.

Starptautiskais mūzikas festivāls «Summertime – aicina Inese Galante» no 12. līdz 18. augustam norisināsies Dzintaru koncertzālē. Festivāls tiek organizēts jau devīto gadu. No 2013. gada festivālu organizē «Ineses Galantes fonds».

Ziedot.lv ir labdarības portāls, kas sniedz iespēju privātpersonām un uzņēmumiem izmantot internetu, lai īstenotu savu vēlmi palīdzēt līdzcilvēkiem. Šogad Ziedot.lv atzīmē 10 gadu jubileju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu