Tiks mainīts NBA finālsērijas izspēles formāts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

No gaidāmās Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) sezonas tiks mainīta finālsērijas izspēles kartībā, vēsta «sportando.net».

Kopš 1985. gada NBA finālsērijā pirmās divas spēles tiek aizvadītas pēc regulārā čempionāta bilances stiprākās komandas laukumā, tad seko trīs mači vājākās komandas laukumā, bet, ja nepieciešamas arī sestā un septītā spēle, tās risinās stiprākās komandas mājas zālē.

Tomēr no jaunās NBA sezonas finālsērijas izspēles kartība būs tāda pati, kā pārējās sērijās, kad pirmās divas spēles notiek stiprākās komandas laukumā, tad divi mači risinās vājākās komandas mājās, bet, ja nepieciešams sērijas turpinājums, tad komandas aizvada pa mačam savā laukumā - piektā spēle stiprākās komandas mājās, sestā - vājākās, bet septītā - stiprākās komandas laukumā.

Atgādinām, ka pagājušajā sezonā otro gadu par čempioniem kļuva Maiami «Heat», kas finālsērijā ar 4-3 pieveica Sanantonio «Spurs».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu