Tomātu, siera un anšovu tarte (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MarionIon, CC BY-NC-SA 2.0

Nepieciešams:

kārtainā mīkla
tomāti
krēmsiers
anšovi
kaltēts vai svaigs baziliks

Pagatavošana:

Kārtaino mīklu liek uz plāts, uzloka malas un cep 180 grādos 10 minūtes. Uz pusizceptās mīklas liek tomātu šķēlītes, krēmsiera piciņas, anšovus, pārkaisa ar zaļumiem. Tarti cep 180 grādos vēl 10 minūtes.

Krēmsiera vietā var ņemt kazas sieru, bet uzmanieties ar sāli, jo anšovi arī ir sālīti.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu