Trijos Rīgas centra parkos notiks Rīgas sporta nakts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

8.jūlijā rīdziniekiem un pilsētas viesiem trīs Rīgas centra parkos vairāku stundu garumā būs iespēja baudīt pasākumu Rīgas sporta nakts, kura laikā varēs iepazīt sporta dažādību.

Kā iepriekš žurnālistiem atklāja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (LPP/LC), Rīga pamazām kļūst par sportisku pilsētu, un pasākums Rīgas sporta nakts ir tāds sarīkojums, kas Rīgā notiks pirmo reizi, tādēļ jācer, ka tas izraisīs lielu interesi.

Pasākuma idejas autors un biedrības «Par stipru Latviju» pārstāvis Juris Kokainis stāstīja, ka Rīgas sporta nakts notiks šodien no plkst.17 līdz vieniem naktī Esplanādē un Kronvalda parkā, bet Vērmanes dārzā, kur teritorija būs atvēlēta bērnu pasākumiem, sarīkojums ilgs līdz plkst.22.30.
Rīgas sporta nakts laikā šajos trijos Rīgas parkos būs sastopami dažādu sporta veidu pārstāvji, kuri uzstāsies ar paraugdemonstrējumiem, gan lieliem, gan arī maziem būs iespēja iesaistīties sportiskās aktivitātēs, kā arī notiks konkursi un sacensības.

Vērmanes dārzs uz vairāk stundām kļūs par bērnu sporta un spēļu parku. Šajā parkā jaunā paaudze un viņu vecāki varēs novērtēt jaunākiem bērniem domātās aktivitātes, kur notiks gan mini golfs, būs izveidots laukums «Mazais stiprinieks», kā arī darbosies bērnu sporta pulciņi un interešu centri. Uz Vērmanes dārza estrādes savu māku demonstrēs jaunie mākslas vingrotāji un cīņu sporta pārstāvji, savukārt par izklaidi rūpēsies piepūšamo atrakciju festivāls. Laikā, kamēr bērni baudīs viņiem piedāvātās aktivitātes, vecāki varēs iegūt informāciju par bērnu sporta klubiem Rīgā.

Savukārt Esplanādē būs atrodamas dažādas sporta federācijas, klubi un sporta komandas, arī pazīstami sportisti paši rādīs, ko prot. Šajā parkā teritorija būs sadalīta trīs laukumos - spēkavīru sacensību laukums, cīņas laukums ar ringu, kā arī sporta un dailes laukums, kur vakara stundās varēs dejot arī salsu. Šajā vietā notiks dažādu sporta veidu paraugdemonstrējumi, atklātie treniņi, būs cīņas un spēka sporta veidu paraugdemonstrējumi, dažādu vingrošanas un fitnesa veidu aktivitātes, kā arī apmeklētājiem būs iespēja izmēģināt roku ielu tenisā vai golfa spēlēšanā. Īpaša vieta tiks ierādīta veselības aprūpei, jo būs medicīnas centru piedāvājumi, testi un pārbaudes, sportiska un veselīga uztura padomi.

Jauniešiem interesējošās sporta aktivitātes varēs baudīt Kronvalda parkā, kur būs strītbola, florbola un futbola sacensības, rampas velotriālam, BMX un skeitbordam, skatuve sportiskiem modes šoviem, karsējmeiteņu čempionātam, ielu deju un ielu vingrošanas paraugdemonstrējumiem. Viens no centrālajiem pasākumiem būs starptautiskais ielu basketbola turnīrs «Riga Open 2011».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu