Uz LLU rektora amatu kandidē četri profesori (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Visi četri Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) fakultāšu izvirzītie kandidāti - profesore Irina Arhipova, profesore Irina Pilvere, profesors Pēteris Rivža un profesors Kaspars Vārtukapteinis - apstiprinājuši savu dalību LLU rektora vēlēšanās, kas notiks 7.maijā, informēja Ilvija Gaidukoviča, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Sabiedrisko attiecību un karjeras centra pārstāve.

LLU rektora vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs profesors Uldis Iljins informē, ka rektora vēlēšanu komisija saņēmusi rakstiskas vēstules no visiem kandidātiem, kurās viņi apstiprina savu vēlmi piedalīties vēlēšanās un kandidēt uz LLU rektora amatu.

Komisija aicinās kandidātus sagatavot detalizētu savas dzīves un darba gājuma aprakstu (CV), LLU turpmākās attīstības programmu un prezentāciju, ar kuru kandidātiem būs jāuzstājas publiskajās debatēs 23.aprīlī.

Noteikts arī oficiālais vēlēšanu norises datums - LLU Senāts sēdē 12.februārī atbalstīja komisijas priekšlikumu LLU rektora vēlēšanas organizēt 7.maijā. Rektoru šajā dienā ievēlēs LLU Konventa locekļi.

Piebilstams, ka pašlaik Irina Arhipova ir Informācijas tehnoloģiju fakultātes profesore, profesore Irina Pilvere pilda Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes dekānes pienākumus, Pēteris Rivža ir LLU zinātņu prorektors un Informācijas tehnoloģiju fakultātes profesors, savukārt profesors Kaspars Vārtukapteinis pilda Tehniskās fakultātes dekāna pienākumus.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu