Vai Anistone beidzot atradusi īsto?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters/AP

Dženifera Anistone, kura jau labu laiku tiek uzskatīta par jauneklīgo un jauko, bet vienmēr vientuļo, Holivudas skaistuli, varbūt beidzot ir atradusi savu īsto? Kaut arī viņas pārstāvji to noliedz, tomēr aculiecinieki turpina apgalvot, ka Anistoni un aktieri Džastinu Terū vienojot kas vairāk kā tikai draudzība, vēsta «popcornnews.ru».

Nesen Džena esot iepazīstinājusi savu jauno simpātiju ar saviem tuvākajiem draugiem (tajā skaitā Kortnijai Koksai un Čelsijai Handlerei), žurnālam «People» vēsta avoti.

«Anistone ir aizrāvusies ar viņu, bet viņš - ar Anistoni. Viņš nelīdzinās viņas iepriekšējiem vīriešiem. Un Džena negrasās šīs attiecības afišēt,» atklājis kāds tuvs aktrises draugs.

Tikmēr cits tabloīds «In Touch Weekly» ziņo, ka nesen Dženifera satikusies ar savu bijušo vīru Bredu Pitu. Bijušie laulātie esot runājuši par Normenu (aktrises suni, kas nesen nomira 15 gadu vecumā), par Anistones pārvākšanos uz Ņujorku, par Breda vecākiem un to, ka vajadzētu tikties biežāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu