Vai atbildīgais par olimpiskā riņķa neatvēršanos ticis nogalināts? (220)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Portālā «Daily Currant» sestdien parādījās [s:47202], ka tehniķis, kas bija atbildīgs par olimpisko riņķu atvēršanos Soču spēļu atklāšanas ceremonijā, ar vardarbīgas nāves pazīmēm atrasts miris savā viesnīcas numuriņā. Šī ziņa vēlāk nonāca arī citos portālos, tomēr neviens lielāks medijs to nepārpublicēja.

Portālā rakstīts, ka par izgaismoto olimpisko riņķu atbildīgais tehniķis Boris Avdijevs ar durtām brūcēm atrasts miris savā viesnīcas numuriņā. Lai arī vairāki liecinieki ziņojuši par cīņas skaņām, kas nākušas no tehniķa viesnīcas istabas, kāds Kanādas bobsleja komandas dalībnieks pat redzējis trīs vīriešus iznākam no Avdijeva istabiņas, tomēr vietējā policija esot pārliecināta, ka noticis nelaimes gadījums.

Ziņā pieminētas vairākas detaļas, kas pastiprina stāsta ticamību, tomēr lielie mediji šo ziņu nav pārpublicējuši un tam ir savs pamats - tas no sākuma līdz galam ir izdomājums. Portāls «Daily Currant» līdzīgus jokus izstrādājis arī pagātnē. Pirms dažiem mēnešiem varēja redzēt, kā daudzi savos «Facebook» profilos pārpublicē ziņu par 37 nāves gadījumiem pirmajā dienā pēc marihuānas legalizācijas Kolorādo štatā, ASV. Lai arī ziņā bija iekļauti vairāki emocionāli stāsti un liecības, tas tomēr bija tikai jokdaru fantāzijas auglis.

intervēja

Komentāri (220)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu