Verpakovskim otrie vārti Azerbaidžānas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Savus otros vārtus šīs sezonas Azerbaidžānas čempionātā šodien guva pieredzējušais Latvijas valstsvienības uzbrucējs Māris Verpakovskis, bet viņa pārstāvētā FK «Baku» komanda izbraukumā ar 1:2 (1:1) piekāpās «Karabakh».

Verpakovskis ar precīzu sitienu izcēlās pirmā puslaika 36. minūtē, tobrīd panākot neizšķirtu 1:1, bet īsi pirms tam uzbrucējs saņēma dzelteno kartīti. Mača otrajā puslaikā Verpakovskis tika nomainīts.

Kā ziņots, FK «Baku» komandas galvenais treneris ir Aleksandrs Starkovs, kurš vada arī Latvijas valstsvienību. Baku klubu pārstāv arī Latvijas izlases aizsargs Deniss Ivanovs.

Verpakovskis FK «Baku» komandai pievienojās šovasar un līdz šim ir guvis divus vārtus. Pirmos vārtus «Baku» rindās uzbrucējs guva oktobra vidū.

Čempionāta kopvērtējumā pašlaik ar 18 punktiem desmit spēlēs ceturtajā vietā ir Ģirta Karlsona pārstāvētā Baku «Inter» komanda, bet FK «Baku» ar 16 punktiem 11 cīņās ieņem piekto vietu.

Vēl sestajā vietā ar 15 punktiem desmit mačos ir Pāvela Doroševa pārstāvētā «Gabala», bet Kristapa Grebja un Andreja Rubina pārstāvētā Zagatalas «Simurg» ar astoņiem punktiem ieņem priekšpēdējo, 11. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu