Video: Nesaudzīgi neparastā veidā cīnās ar apkures parādniekiem (183)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mājās, kur apkure joprojām nav pieslēgta parādnieku dēļ, spriedze kaimiņu vidū pieaug.  Kaimiņi un apsaimniekotāji ar parādniekiem cīnās,  kā nu prot. Nesaudzīgu metodi, kā tikt galā ar nemaksātājiem, izvēlējušies kāda Ķekavas nama iedzīvotāji, vēstī raidījums «Panorāma».

Daudzdzīvokļu namā Ķekavā mājas iedzīvotājs zāģējis nost radiatorus. Dzīvokļa saimniece montierus pati ielaidusi mājā, apzinoties, ka par siltumu nav maksājusi un arī turpmāk nemaksās.

Nama īpašnieku biedrības pārstāvis raidījumam teicis: «Kāpēc kādam jāsniedz apkure par brīvu, ja 1600 latu parāds ir šim dzīvoklim. Un vēl ir te seši dzīvokļi. Ne mums renovācija iet, ne mums apkure iet.»

Radiatorus grasās demontēt sešos dzīvokļos, un vienā no tiem dzīvo ģimene ar bērnu invalīdu. Tur gan neviens durvis neatver.

Ķekavas pašvaldībā šādu metodi neatbalsta, norādot, ka tas radīs negatīvu ietekmi uz kopīpašumu. Tāpat pašvaldībā norāda uz lieliem siltuma zudumiem.

Vairāk skaties «Panorāmas» sižetā.

Komentāri (183)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu