Video: Reperis lec pūlī no desmit metru augstuma un savaino fanus (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu reperis Džordžs Vatskijs atvainojies par ielēkšanu klausītāju pūlī no desmit metru augstuma, kas viņam un diviem faniem beidzās slimnīcā. Vatskijs pa virvi uzrāpās līdz prožektoriem un no tiem bez brīdinājuma ielēca tieši skatītāju barā, kuri svētdien bija pulcējušies uz mūziķa koncertu Londonā.

Vatskija kritiens vienam skatītājam beidzās ar savainojumiem, bet vēl kādai sievietei tika salauzta roka. 27 gadus vecais reperis vēlāk savā «Facebook» lapā atzina, ka viņa rīcība esot bijusi «stulba un ārkārtīgi bezatbildīga» un ka tam neesot «nekāda attaisnojuma». Rīkotāji pārtrauca koncertu, lai reperi un viņa savainotos cilvēkus varētu nogādāt slimnīcā. Vatskijs, kurš noliedza atrašanos alkohola vai narkotiku reibumā, sacīja, ka jūtoties «briesmīgi» un plānojot personīgi atvainoties abiem cietušajiem. «Riskēšana ar savu veselību ir viena lieta, bet citu pakļaušanai tādam riskam nav nekāda attaisnojuma,» viņš teica.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu