Video: Trilleris Rīgas ielās – vīrietis ar auto bēg no policijas (164)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Likumsargi publicējuši videoierakstu, kurā redzams, kā policisti veica pakaļdzīšanos automašīnai, kuras vadītājs vēlā pirmdienas vakarā mēģināja aizbēgt.

«Apollo» jau ziņoja, ka Rīgā kāds pārgalvīgs autovadītājs bēdzis no likumsargiem, kuriem pakaļdzīšanās laikā nācies pielietot šaujamieročus.

Policijas pārstāvis Toms Sadovskis portālam «Apollo» pastāstīja, ka incidents noticis pirmdien īsi pirms pusnakts. Policisti, patrulējot Teikas mikrorajonā, pamanīja kādu automašīnu, kuras vadītāja braukšanas maniere radīja aizdomas, ka viņš varētu būt iereibis.

Pārbaudes veikšanai policisti nolēma apturēt vadītāju, taču viņš policistu prasībām nepakļāvās un uzsāka bēgšanu.

Tā kā autovadītājs radīja apdraudējumu apkārtējiem iedzīvotājiem, veicot bīstamus manevrus, tai skaitā, uzbraucot arī gājēju ietvēm, policistiem automašīnas apturēšanai nācās izmantot dienesta šaujamieročus.

Pēc brīdinājuma šāvieniem autovadītājs joprojām neapstājās, tādēļ likumsargi sašāva automašīnas riepas. Brīdi vēlāk vīrietis aizturēts.

Likumsargi noskaidrojuši, ka 1974. gadā dzimušajam automašīnas «Jeep Grand Cherokee» vadītājam nebija autovadītāja apliecība, taču tas, vai autovadītājs bija apreibinošo vielu ietekmē, vēl tiek noskaidrots.

Tā kā aizdomās turētais radīja iespējamu apdraudējumu apkārtējiem iedzīvotājiem policijā sākts kriminālprocess par huligānismu.

Komentāri (164)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu