Vietējais par ceļa līkumu, kur svētdien dzīvību zaudēja divi brāļi: Nolādēts ceļš (220)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceļa līkumā, kur posmā Rugāji-Kozupe svētdienas naktī dzīvību zaudēja divi brāļi - 21 un 23 gadus veci jaunieši, avārijas notikušas regulāri, taču līdz šim tās bijušas bez traģiskām sekām, vēsta Latgales reģionālā televīzija.

«Jāsaka - nolādēts ceļš,» saka kāds vietējais iedzīvotājs, kurš apgalvo, ka iepriekšējā reizē kāda automašīna šeit apmetusi četrus kūleņus, taču visi palikuši dzīvi.

Šī avārija vēlreiz aktualizējusi jautājumu par ceļu drošību Latvijas novados.

Kozupes ceļa stāvoklis ir neapmierinošs jau vairākus gadus, taču gar tā malām joprojām nav izvietotas barjeras. Jau pirms nepilniem diviem gadiem, pēc traģēdijas Krāslavas pusē, «Latvijas Valsts ceļu» amatpersona atzina, ka naudas aizsargbarjerām vairs nepietiek un barjeras mazāk noslogotos ceļos neuzstāda.

Jau ziņots, ka Rugāju novadā, automašīnai iebraucot upē, dzīvību zaudēja divi jauni - 23 un 21 gadu veci - vīrieši.

Pēc policijas sniegtās informācijas, negadījums noticis, jo automašīnas vadītājs netika galā ar automašīnas vadību. Bojā gājušo atbrīvošanai no automašīnas vraka bijusi nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta speciālistu palīdzība.

Plašāk skaties Latgales reģionālās televīzijas sižetā!

Komentāri (220)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu