Nepieciešams:
Vistu aknu un kartupeļu biezeņa sacepums
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g vistu aknu
2 sīpoli
eļļa cepšanai
pipari
sāls
100 g siera
kartupeļu biezenis
2 ēdamkarotes miltu
Pagatavošana:
Eļļā cep ripiņās sagrieztus sīpolus, tad pievieno miltos apvārtītas vistu aknas, sāla, piparo, apcep 7 minūtes.
Ietaukotā cepamtraukā liek kartupeļu biezeni, uz tā kārto apceptās aknas un sīpolus. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep 200 grādos 15 minūtes.