Vistu aknu un kartupeļu biezeņa sacepums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

500 g vistu aknu
2 sīpoli
eļļa cepšanai
pipari
sāls
100 g siera
kartupeļu biezenis
2 ēdamkarotes miltu

Pagatavošana:

Eļļā cep ripiņās sagrieztus sīpolus, tad pievieno miltos apvārtītas vistu aknas, sāla, piparo, apcep 7 minūtes. 

Ietaukotā cepamtraukā liek kartupeļu biezeni, uz tā kārto apceptās aknas un sīpolus. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep 200 grādos 15 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu