«Volvo» pārstāvis: kravas auto tirdzniecība vairs neaugs strauji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kravas automašīnu tirdzniecība Latvijā turpmāk neaugs strauji un paredzams, ka tirgus stabilizēsies, šodien žurnālistiem sacīja «Volvo» kravas automašīnu tirgotāja Latvijā SIA «Volvo Truck Latvia» Baltijas reģiona rīkotājdirektors Āre Knofs.

2011. gadā Latvijā kopumā tika pārdotas 2873 kravas automašīnas un, pēc «Volvo Truck Latvia» pārstāvja sacītā, šogad tiks pārdots līdzīgs skaits kravas automašīnu.

«Pērn Latvijā tika pārdots tikpat daudz kravas automašīnu, cik 2005.gadā, jeb 2868 vienības, un pie šādiem rādītājiem jāpaliek arī turpmāk, kas ir atbilstoši reālajai tirgus situācijai,» sacīja Knofs.

Pērn Latvijā pārdoto «Volvo» kravas automašīnu skaits palielinājās vairāk nekā četras reizes, sasniedzot 513 vienības. Pagājušā gada finanšu rādītājus uzņēmuma vadība vēl nav apkopojusi.

Kā lielākos «Volvo» konkurentus Latvijā Knofs minēja «Mercedes-Benz», «DAF» un «Scania» - visām markām Latvijā ir aptuveni 9% tirgus daļas, taču «Volvo» ir pārliecināts par savu pozīciju stiprināšanu arī turpmāk.

SIA «Volvo Truck Latvia» ir oficiālais «Volvo Truck Corporation» dīleris Latvijā. Uzņēmums piedāvā jaunus un lietotus «Volvo» kravas automobiļus, automobiļu apkopi un remontu, rezerves daļu tirdzniecību un līzinga pakalpojumus profesionālu transporta pakalpojumu un pārvadājumu nodrošināšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu