Zanders par «jautro niansi» saistībā ar Bērziņa lamāšanos (412)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ja TV operators piedraudētu Valsts prezidentam, diez vai viņš tiktu cauri sveikā vien ar atvainošanos, norāda pazīstamais žurnālists Māris Zanders, komentējot gadījumu, kad prezidents Andris Bērziņš piedraudēja mediju pārstāvjiem.

Zanders norāda, ka Bērziņš jau iepriekš bijis nesavaldīgs, lai gan sabiedrībā tiek pasniegts, ka prezidents ir draudzīgs un pat sentimentāls. Zanderu prezidenta lamāšanās nav pārsteigusi, vēstī TV3 ziņas.

«Ikvienam kādreiz sanāk dusmu izvirdumi. Tikai te tā jautrā nianse ir tāda, ka – ja TV operators būtu šādi pateicis Bērziņam, tas tiktu traktēts kā draudi, fiziskas izrēķināšanās draudi. Tad operators pa Drošības policijas gaiteņiem pastaigātu ne vienu reizi vien,» TV3 ziņām notikušo komentēja žurnālists.

TV3 ziņas uzsver, ka pirms prezidenta dusmu izvirduma, kancelejas pārstāvis nebija iebildis, ka žurnālisti iemūžina viņa un dēla ierašanos skolā. Turklāt – vēlāk, kad prezidenta bērns tika ievests klasē, drošības dienesti lūdza to nefilmēt, kam mediju pārstāvji paklausīja.

Prezidenta preses sekretāre Līga Krapāne Latvijas Televīzijai otrdienas vakarā teica lakoniski – Bērziņš esot atvainojies, tātad «jautājums ir izsmelts».

<em><strong>Valsts prezidents rupji piedraud mediju pārstāvjiem; politikas eksperti šokā.</strong></em>

Komentāri (412)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu