VIDEO Rīgā aizdegusies koka divstāvu ēka

Apollo.lv
Papildināts 23:23, 9. maijs, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Laboratorijas ielā ceturtdienas vakarā aizdegusies koka divstāvu ēka, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst. 20.41 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Laboratorijas ielu Rīgā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, deg divstāvu koka ēka. No ēkas ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot autokāpnes, izglāba divus cilvēkus, bet vēl divus cilvēkus izglāba Valsts policijas nodarbinātie pirms VUGD ierašanās.

Ugunsgrēkā cieta divi cilvēki, kuri nodoti NMPD mediķiem, savukārt 13 cilvēki no ēkas evakuējās saviem spēkiem. Tika pārbaudītas arī blakus esošās dzīvojamās mājas, bet tajās sadūmojuma nebija un evakuācija nebija nepieciešama. Ugunsgrēka dzēšanā piedalījās vairāk nekā 35 ugunsdzēsēji glābēji ar astoņām autocisternām un trīs autocisternām.

Notikuma vietā dega dzīvojamās mājas otrais stāvs 150 kvadrātmetru (m2) platībā, pirmais stāvs 100 m2 platībā un jumts 320 m2 platībā, kā arī četras pagalmā esošās automašīnas 24 m2 platībā un blakus esošās mājas fasāde 100 m2 platībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu