Kas tik nenotiek ar ceļotājiem! Augļa dēļ pret lidmašīnas pasažieri izturas kā pret noziedznieku

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Kādai sievietei no Kolorādo piespriests 500 dolāru (410 eiro) liels sods par to, ka viņa paņēmusi sev līdzi ābolu, kas lidmašīnā pasniegts kā bezmaksas uzkoda, vēsta «Fox News».

31 gadu vecā Kristala Tadloka saņēmusi 500 dolāru lielu sodu no ASV muitas un robežkontroles punkta, jo viņa paņēmusi sev līdzi ābolu, kas aviokompānijas «Delta Air Lines» lidmašīnā ceļā no Parīzes Francijā uz ASV pasniegts kā bezmaksas uzkoda.

Plastmasas maisiņā pasniegto ābolu sieviete ielikusi savā rokasbagāžā. Brīdī, kad Kristala ieradusies ASV, viņa devusies cauri muitas un robežkontroles punktam, kur muitas darbinieks izņēmis no viņas somas maisiņu ar aviokompānijas logo.

Muitas darbinieks sievietei norādījis, ka lidmašīnā izsniegto uzkodu nedrīkst ņemt līdzi, un piespriedis viņai 500 dolāru lielu sodu par nedeklarētu augli.

Pēc sievietes domām, aviokompānijai būtu jāinformē vai vismaz jāatgādina pasažieriem, ka lidmašīnā izsniegtās uzkodas līdzi ņemt nedrīkst.

Tāpat, viņasprāt, arī robežkontroles darbinieku attieksmei būtu bijis jābūt citādai, ņemot vērā, ka ābols bijis iepakojumā ar aviokompānijas logo.

«Tas nav pieņemami, ka ābola dēļ pret tevi izturas kā pret noziedznieku,» uzskata sieviete.

Tikmēr ASV muitas un robežkontroles amatpersonas paliek pie sava un norāda, ka «visām lauksaimniecības lietām jābūt deklarētām».

Saistībā ar šo gadījumu sieviete nolēmusi vērsties tiesā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu