Sestdienas horoskops: 5. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 5. maijam.

AUNS Ja kļūsi pārlieku prasīgs gan pret tuviniekiem, gan pret citiem, ātri vien iemantosi īgņas slavu. Neļauj drūmajam garastāvoklim ietekmēt attiecības ar tev svarīgiem cilvēkiem!

VĒRSIS Vēlēsies beidzot mirkli izbaudīt mierīgu, bezrūpīgu atpūtu. Tas būs iespējams tikai ar vienu priekšnoteikumu - tev savos pienākumos jādalās ar kolēģiem. Ja izsmelsi visus spēkus, vēl ilgi nespēsi atgūties.

DVĪŅI Tavos spēkos ir ievirzīt pašreizējos notikumus sev vēlamajā gultnē. It visi ieplānotie pasākumi sola izdošanos. Būtu ideāli, ja tu kopā ar ģimeni varētu nedaudz paceļot pa dzimto zemīti.

VĒZIS Īsti nepatiks mājas darbi, nepatiks troksnis, un vēl daudz kas cits liksies kaitinošs. Būsi pārāk noguris no vienveidīgās dzīves, tādēļ dosies ārpus mājām, kur noteikti sameklēsi kādu aizraujošu piedzīvojumu.

LAUVA Būsi atvērts citu problēmām. Palīdzot svešiniekiem, aizdomāsies arī par saviem tuviniekiem. Paša ģimenē spēsi iedibināt jaunas tradīcijas un turpmāk pārraudzīt, lai tās tiek ievērotas.

JAUNAVA Nav izslēgts, ka vēlēsies noslēgties no sabiedrības un nolemsi pavadīt šo dienu tik ērtajā mājas halātā un čībiņās. Zvaigznes iesaka atmest visus aizspriedumus un doties savas laimes meklējumos.

SVARI Mājsaimniecībā notiekošais tevi saistīs vismazāk, tādēļ izdomāsi jebko, lai no tās izvairītos. Dienas vidū risināsi kādu darba lietu. Vakarā vari satikties ar draugiem un kopā izspēlēt kādu joku.

SKORPIONS Tuvinieku klātbūtnē nespēsi īsti valdīties, savukārt svešiniekiem rādīsies gluži kā eņģelis. Zvaigznes iesaka atstāt radušās negācijas sporta zālē un mājās vairot harmonisku, draudzīgu vidi!

STRĒLNIEKS Draugu vidū izcelsies ar staltu stāju un stabilu morāli. Ieskaties savos paziņās rūpīgāk, jo var gadīties, ka viens no viņiem regulāri uz taviem pleciem uzkrauj savas smagās likstas.

MEŽĀZIS Būsi patiesi laimīgs par to, ka beidzot varēsi atpūsties no ikdienas steigas. Ar prieku noraudzīsies uz savām pieaugošajām atvasītēm, kopīgi rosīsies pa savu ģimenes ligzdiņu.

ŪDENSVĪRS Vari sakaunēties par kādu savu nedaudz neapdomīgo, impulsīvo rīcību. Taču nav nozīmes nožēlot notikušo, vienkārši turpmāk centies būt apdomīgāks, rūpīgāk kontrolēt mirkļa impulsus.

ZIVIS Ar darbu tavas domas šodien nesaistīsies, vairāk vērības pievērsīsi privātās dzīves jautājumiem. Risinot partnerattiecību jautājumus, nesāc pārmērīgi partnerim izteikt aizrādījumus, esi maigāks, diplomātiskāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu