Nedēļas nogalē apzagts Repšes īpašums Madonas rajonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē pagaidām nenoskaidrotas personas apzagušas bijušajam Ministru prezidentam Einaram Repšem (JL) piederošu īpašumu Madonas rajona Barkavas pagastā pie Ķeiķu ezera, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību birojā.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka strādnieki no «Ozolkrastu» mājām devušiem prom piektdien, 12. martā, bet atgriezušies šorīt, kad arī konstatēta zādzība. Pazudusi sadzīves tehnika, tajā skaitā veļas mašīna, putekļsūcējs u. c.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, pēc tam, kad Repše zaudēja premjera amatu, viņa īpašumiem Barkavas pagastā tika atslēgta signalizācija un noņemta apsardze.

Pašlaik notikuma vietā turpina strādāt policija.

Nelielo muižiņu ar saimniecības ēku un 36,3 hektārus zemes Madonas rajonā pie Ķeiķu ezera Repše nopircis par 80 000 latu, ziņoja masu mediji. Gada sākumā Repše laikrakstam «Diena» atzina, ka šis īpašums viņam ir «vistuvāk pie sirds». «Es klusi pārdomāju, ka varētu tur pārvākties uz dzīvi, kad būs iespējams,» toreiz atzina vēl premjera amatā esošais Repše.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu