Krievijas laikraksts «Komsomoļskaja pravda» ziņo, ka ASV prezidenta Buša vizīte Latvijai izmaksās ļoti dārgi — apmēram četrus miljonus dolāru. Vizīte sagādās daudz citu neērtību, jo pilsētas centrs tiek slēgts, arī teātri, skolas, veikali, restorāni un biroji. Centra viesnīcu apmeklētājus lūdz atbrīvot viesnīcu numurus un pārcelties uz prāmi, kurš valdībai izmaksājis miljonu dolāru.

Prezidents un viņa svīta gatavojas apmesties viesnīcā «Radisson SAS» — 155 kvadrātmetrus lielā luksusa numurā  ar divām guļamistabām, divām vannas istabām, viesistabu un virtuvi. Šis numurs maksā 1180 eiro diennaktī. Šajā apartamentā parasti dzīvo Alla Pugačova un Filips Kirkorovs, kad viņi apmeklē Rīgu.

Pāri upei tiek vilkti speciāli kabeļi, lai uzturētu sakarus. Tilti vizītes laikā tiks slēgti gan gājējiem, gan autobraucējiem. Iedzīvotājiem jāuzvedas klusu, pie logiem labāk nerēgoties un ar optiku «nespēlēties», lai snaiperiem nebūtu lieki jānervozē.

Vizītei ir arī pozitīvā puse, piemēram, «tika izremontēts» Botāniskais dārzs, ko vēlas apmeklēt ASV pirmā lēdija.

Alla Pugačova un Filips Kirkorovs ir pārliecināti, ka Bušam viesnīcas numurs patiks. Laikā, kamēr Bušs būs Latvijā, Kirkorovs atradīsies Amerikā, bet Pugačova braukās kaut kur pa Krieviju.

Kā noskaidroja «Komsomoļskaja pravda», abi dziedātāji neiebilst, ka Bušs apmetīsies viņu iecienītajā viesnīcas numurā. No loga esot skaists skats, un abiem ar šo numuru saistoties tik lieliskas romantiskas atmiņas… Gan jau arī Bušam patiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp