Foto: AFI

Jau no 2. jūlija TV 5 būs skatāma pilnīgi jauna interaktīva iepazīšanās spēle Flirts. Spēli, kas būs pilna pārsteigumu, flirta, mīlestības no pirmā acu uzmetiena un citām negaidītām situācijām, vadīs stilīgā SMS strēlniece Ella (Elīna Fūrmane) un Mikucs (Miks - Ozoliņš).

Katru sestdienas vakaru pulksten 23.30 studijā viesosies kāda jauna un skaista meitene, kura vēlēsies iepazīties ar jaukiem puišiem. Skaistā būtne aicinās pie TV ekrāniem sēdošos puišus ar SMS starpniecību atbildēt uz dažādiem viņas uzdotajiem jautājumiem. Tie puiši, kuru atbildes meitenei patiks vislabāk, raidījuma laikā tiks aicināti uz studiju, lai viņa varētu tos iepazīt tuvāk.

Kamēr meitene konsultēsies ar spēles vadītājiem un čatotājiem par jautājumiem, ko noteikti vajadzētu uzdod čatā izredzētajiem, puiši steigsies uz studiju…

- Skatītājiem būs iespēja gan redzēt, vai un kā veidosies pirmās simpātijas pilnīgi nepazīstamu jauniešu starpā, gan noteikti no sirds izsmieties. Ja būs labs laiks, pirmos meitenes esmu apņēmies ķert Jūrmalā, pludmalē, — sola TV spēles vadītājs un režisors Mikucs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp