Prokuratūra uzrāda apsūdzību par suņa nogalināšanu

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valkas rajona prokuratūra par takšu šķirnes kucītes nogalināšanu uzrādījusi apsūdzību kultūras darbiniecei un dziedātājas Lienes Šomases mātei Artai Šomasei.

Prokuratūras preses sekretāre Laura Pakalne, neminot apsūdzētās vārdu, pavēstīja, ka apsūdzība uzrādīta par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Apsūdzētā persona savu vainu ir atzinusi. Lietā turpinās pirmstiesas izmeklēšana, un prokuratūra plašāku informāciju nesniedz.

Jau ziņots, ka Ziemeļvidzemē, Jērcēnu pusē, novembra beigās kādā novadgrāvī atrasta nežēlīgi nogalināta takšu šķirnes kucīte.

Portāls "Ziemeļlatvija" iepriekš norādīja – lai dzīvniekam ātrāk padarītu galu, tam bija sasietas kājas un klāt piesiets maiss ar akmeni.

Tikmēr dziedātāja Liene Šomase atteikusies vadīt raidījumu "Ķepa uz sirds", kamēr nenoskaidrosies informācija par, iespējams, viņas mātes izdarīto noziegumu pret suni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu