"Mani neapmierina skaista bilde sociālajos tīklos, kas pēc tam pārvēršas "ellē"." Agata Muceniece pirmo reizi runā pēc bijušā vīra kāzām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ muceniecexlife/ major__fan__love/ Apollo.lv kolāža

Pagājušajā nedēļā krievu aktieris Pāvels Prilučnijs Armēnijā apprecējās ar aktrisi Zepjuru Brutjanu. Viņa bijusī sieva Agata Muceniece jaunākajā intervijā runā par godīgumu attiecībās un prāto, kādam būtu jābūt viņas nākotnes vīrietim,  raksta "PeopleTalk".

Īsi pēc kāzām video intervijā Prilučnijs stāstīja, ka pēc šķiršanās no Agatas Mucenieces trīs "elles" gados kļuvis sirms. Pāvels gan neko plašāk nekomentēja, jo, nevēloties runāt sliktu par savu bērnu māti. Turklāt viņš pauda, ka nevēlas taisnoties.

Pati Muceniece izvairījās komentēt sava bijušā vīra kāzas ar aktrisi Brutjanu. Viņa vien deva mājienus, kādu vīrieti vēlētos nākotnē:

"Ja es nākotnē kādu meklētu, šajās attiecībās godīgums būtu prioritāte. Mani neapmierina skaista bilde sociālajos tīklos, kas pēc tam pārvēršas ellē.

Attiecībās vissvarīgākais ir tad, kad divi spēcīgi cilvēki var dzīvot viens bez otra, bet nevēlas. Vīrietim var būt iespēja jūs krāpt, jūs pat varat viņam to atļaut, bet galu galā viņam vienkārši nevajadzētu to darīt. Šis man ir ideāls tandēms, taču neesmu pārliecināta, ka atradīšu tādu variantu," intervijā "HELLO!" pauda Muceniece.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktrise Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs izšķīrās 2020. gadā. Viņu bērni - astoņus gadus vecais Timofejs un četrus gadus vecā Mia - dzīvo kopā ar māti un nedēļas nogales pavada pie tēva.

Prilučnijs ar savu jaunapņemto sievu Brutjanu iepazinās seriāla "Būrī" uzņemšanas laukumā un vēlāk sociālajos tīklos sāka publicēt kopīgas fotogrāfijas.

Neskatoties uz acīmredzamo romantiku abu starpā, daudzi uzskatīja, ka viņi tikai izliekas.

"Starhit" raksta, ka kāzās piedalījās aptuveni 65 viesi. Viņu vidū varēja redzēt Stasu Mihailovu ar sievu Innu, Alekseju Čadovu, Motu un Iļju Gļiņikovu. Pasākumu organizēja Anna Gorodžaja, kura bieži rīko greznas kāzas slavenībām.

Fotoattēli no abu kāzām jau ir parādījušies sociālo tīklu vietnēs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu