\"Lietuvos rytas\" sagrauj gulbeniešus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbl.net

Pārliecinošu uzvaru SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē otrdien izcīnīja latviešu Sanda Buškevica un Roberta Štelmahera pārstāvētā Lietuvas čempionvienība "Lietuvos rytas", kas izbraukumā ar 85:51 (16:12, 16:13, 28:4, 25:22) sagrāva Latvijas klubu "Bumerangs/Gulbene/ASK".

Pirmdien "Lietuvos rytas" savā pirmajā spēlē SEB BBL jaunajā sezonā ar 97:70 sagrāva citu Latvijas klubu "Valmiera-Lāčplēša alus".

Gulbenes komandai šis bija trešais zaudējums trīs mačos.

Otrdienas spēlē pirmajā puslaikā ritēja līdzīga cīņa, un pēc pirmajām 20 minūtēm "Lietuvos rytas" bija vadībā tikai ar 32:25. Tomēr trešajā ceturtdaļā Lietuvas vicečempioni bija pārāki ar 28:4, gūstot izšķirošo pārsvaru.

Gulbeniešiem 22 punktus guva Raimonds Gabrāns. Savukārt viesu rindās labākais ar 20 gūtiem punktiem un astoņām izcīnītām atlēkušajām bumbām bija Metjū Nīlsens.

Buškevics laukumā aizvadītajās 14 minūtēs guva piecus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bet Štelmahers nedaudz ilgākā laikā izcēlās ar trīs gūtiem punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu