Marijas Naumovas draugs ir miljonu afērists!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vakara Ziņas

Nesen Latvijas mediji informēja, ka dziedātāja Marija Naumova savā sirdī atradusi vietu jaunam draugam — uzņēmējam Raitim Bullītim. Pēc «Vakara Ziņu» rīcībā esošās informācijas, Bullītis tiek turēts aizdomās par miljonu mahinācijām.

Žurnāla «ŽZL» fotogrāfi nesen piefiksēja, ka kāda saviesīga pasākuma laikā viesnīcā «Grand Palace» Marija Naumova visu vakaru bija redzama kāda jauna pielūdzēja — uzņēmēja Raita Bullīša — sabiedrībā. Abi jautri čaloja un kopā malkoja dzērienus.

Interesanti, ka jau pagājušā gada novembrī Valsts ieņēmumu dienests ierosināja krimināllietu pret Bullītim piederošo uzņēmumu SIA «INT Latvija» par pievienotās vērtības nodokļa izkrāpšanu no valsts. Runa ir par pusotru miljonu latu, kas 2003. un 2004. gadā izkrāpti, eksportējot uz Ukrainu piesūcinātus dzelzceļa gulšņus.

Kopš firmas dibināšanas «INT Latvija» amatpersona un līdzīpašnieks ir 1969. gadā dzimušais Raitis Bullītis, bet kopš 2003. gada septembra viņš ir arī vienīgais šīs firmas īpašnieks. Prokuratūra uzrādījusi viņam apsūdzību par krāpšanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās. Šāda apsūdzība uzrādīta arī SIA «Centra ekspedīcija» rīkotājdirektoram un līdzīpašniekam Anrijam Savruckim un kādreizējam uzņēmuma direktoram un līdzīpašniekam Aigaram Aizupietim, kā arī Guntim Bērziņam. Interesanti, ka Ieņēmumu dienesta Finanšu policija šajā lietā veica kratīšanu firmu birojos un amatpersonu dzīvesvietās — kratīšanā atrasti un atsavināti viltoti muitas pavaddokumenti, muitas un dažādu uzņēmumu zīmogi, kuri izmantoti noziedzīgajai darbībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu