Bjorka jūtas gatava 40 gadu vecumam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Islandiešu dziedātāja Bjorka ar nepacietību gaidīja savu 40.dzimšanas dienu, lai sekotu savas vecmāmiņas piemēram, kā būt par laimīgu pusmūža sievieti, vēsta «contactmusic.com».

Dziedātāja, kuras dzimšanas diena bija 21. novembrī, apbrīnoja to, kā viņas vecmāmiņa tikusi galā ar zīmīgo vecumu. Bjorka cer, ka 40 gadu vecums arī viņai sniegs līdzīgu laimes sajūtu.

«Es esmu tam gatava. Kad es biju maza meitene, mana mamma nedaudz līdzinājās mežonīgam bērnam un hipijam. Viņas dzīve bija haotiska. Viņa nezināja, ko viņa mīlēja vai ko viņa gribēja darīt,» stāstīja Bjorka. «Bet, kad manai vecmammai bija 40, viņa bija apgaismota. Viņa baroja cilvēkus, ko viņa mīlēja, bet arī dzīvoja fantastisku dzīvi. Viņa bija gleznotāja, un viņa mēdza aizlavīties uz pāris nedēļām ar lielu daudzumu sarkanvīna un vienkārši gleznot. Viņai bija labākais no abām pasaulēm.»

«Es domāju 20 gadi nav forši, 30 ir juceklis, un būt 40 gadus vecam ir jauki. Tagad es esmu tur. Es esmu labs padzīvojis cilvēks,» izteicās dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu