Einars Repše pirmajai sievai atteicis finansiālu palīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Žurnālā „Ieva” publicēta intervija ar aizsardzības ministra Einara Repšes pirmo sievu Torņkalna baznīcas ērģelnieci Ingunu Putniņu. Stāstot par savu dzīvi, Inguna atceras arī kādu epizodi, kad viņai ar meitu Madaru bija finansiālas grūtības, neesot bijis ko ēst. Taču, kad Inguna zvanīja Madaras tēvam, viņš atbildējis: „Atvaino man tagad ir naudas problēmas, es nevaru tev palīdzēt.”

Vaicāta par laulības dzīvi ar Einaru, Ingūna Putniņa stāsta, ka viņas bijušais vīrs vienmēr bijis dīvainis un līdz pat šai dienai palicis puicisks. „Nē, par Einaru neko sliktu nevaru teikt. Tikai to, ka viņa nemaz nav,” žurnālam stāsta Ingūna. „Ka tas ir piemineklis, kurš staigā dzīvs un pilda funkcijas, ko viņam kāds paredz. Bet, kā ir ar viņa personību, nezinu.”

Vēl partijas „Jaunais laiks” līdera pirmā sieva izsaka versiju, ka Repši nobūris kāds ļaunais burvis Merlins. „Einars pārmainījās. Šī puiciskā dvēsele tika ieslēgta akmens klintī, un viņš sāka iekšēji sacementēties… Einars vēl joprojām dzīvo šajā stāvoklī un nezina, kas ar viņu noticis. Amats, kas viņam bija, stāvoklis, - tas viss viņu virzīja uz sacietēšanos. Viņš kļuva par pieminekli. Svece degot izkūst un dod siltumu, turpretī viņš drīzāk pārvērtās uz ledus transformāciju. Pat Madara man ļoti bieži teikusi: laikam tētis mani nesaprot, viņam nav emociju… Viņš nesaprot, par ko ir runa. Viņš nesaprot, ka cilvēkam ir dvēsele.”

Vaicāta par savu finansiālo stāvokli Ingūna Putniņa atklāj, ka viņas alga kā Torņkalna baznīcas ērģelniecei esot 170 latu, taču viņa prot izdzīvot. „Tādas galīgi lielās krīzes jau ir pārgājušas. Tikai vienu reizi dzīvē es Einaram zvanīju: „Klausies, mums ar Madaru galīgi nav ko ēst. Kartupeļi pat beigušies…” Un viņš atbildēja: „Atvaino, man tagad ir naudas problēmas, es nevaru tev palīdzēt.”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu