Sāra Džesika Pārkere nožēlo, ka nav ieguvusi labu izglītību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Seriāla «Sex And The City» («Sekss un lielpilsēta») zvaigzne Sāra Džesika Pārkere nožēlo, ka dzīvē izniekojusi pārāk daudz laika, un nav ieguvusi labu izglītību, vēsta «imdb.com».

Četru «Zelta globusa» balvu ieguvēja apgalvo, ka ir daudz lietu, ko viņa savā dzīvē gribētu mainīt, ja būtu iespējams pagriezt laiku atpakaļ.

«Ak Jēziņ, ar ko sākt? Es mainītu daudz ko. Es domāju, ka esmu izniekojusi daudzus gadus, - es ciešu no briesmīgas vilcināšanās. Es vēlos, lai es būtu cītīgāk mācījusies skolā, man gribētos, lai es būtu mācījusies koledžā. Es vēlos, lai es būtu vairāk pavadījusi laiku ar cilvēkiem, kuru vairs nav starp mums. Man gribētos, kaut es būtu viņiem pateikusi lietas, ko, kā es tagad saprotu, viņiem bija svarīgi dzirdēt. Man gribētos, kaut es būtu ielūgusi vairāk cilvēku uz mūsu kāzām (ar Metjū Broderiku). Es vēlos, kaut būtu ģērbusi citu kāzu kleitu. Bet viss ir labi,» viņa sacīja intervijā žurnāla «Cosmopolitan» britu izdevumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu