«t.A.T.u.» atteikusies piedalīties populārākajā Krievijas Jaungada raidījumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Skandalozās tatuškas ir atteikušās piedalīties Jaungada raidījumā «Pesņa goda». Par programmas māksliniecisko vadītāju ir iecelta Alla Pugačova, kas radījis ne mazumu baumu.

Sabiedrībā baumo, ka Pugačova personīgi no saraksta izsvītrojusi Kobzonu, Ļeščenko un Buinovu. Kobzons jau izteicis savu viedokli — viņš ar Krievijas estrādes primadonnu vairs nesveicināsies. Citi ievērojami estrādes mākslinieki arī ir apvainojušies.

Savukārt visus visvairāk šokējušas dueta «t.A.T.u.» solistes. Tatuškas tika iekļautas «Pesņa goda» sarakstā, taču pašas atteicās no piedalīšanās programmā. Jūlija Volkova un Jeļena Katina stāsta: ««t.A.T.u.» uzstāšanās programmā «Pesņa goda» būtu tas pats, ja Ļevs Ļeščenko uzstātos «Gaudi Arena». Līdz šim mūs neviens neaicināja piedalīties «Pesņa goda», bet, kopš mēs kļuvām populāras visā pasaulē, par mums pēkšņi atcerējās.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu