Pārveidot viņu līdz nepazīšanai? (10. mīts)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Jūsu attiecības var kļūt ideālas tikai tad, ja jūs izlabosit savu partneri. Tas ir vēl viens mīts par ideālām attiecībām.

Te noteikti jāatgādina vecā, labā patiesība par to, ka katrs ir pats savas laimes kalējs. Nebūs tā, ka cilvēks, kuru jūs apveltīsit ar savu mīlestību, atnāks, nokārtos visas jūsu problēmas un padarīs jūs laimīgu.

Romantiskās mīlestības saviļņojums noplok, iestājas vilšanās, kura nes sev līdzi domu: «Viss atkal kļūtu labi, ja vien partneris mainītos.» Šī doma šķiet laba diezgan, un mēs ķeramies pie darba!

Interesantākais, ka jūsu partnera galvā tieši šai laikā rodas absolūti identiska ideja! Cenšoties pārveidot viens otru pēc sava ģīmja un līdzības, jūs tikai zaudējat laiku, ko būtu varējuši veltīt, lai sagādātu viens otram prieku vai apmierinātu kādas kopīgas vajadzības. Tomēr, arī apstiprinot, ka šis ir tikai mīts, vienlaikus jūs nedrīkstat uzņemties vienpusēju atbildību par neveiksmi savās partnerattiecībās — tas ir tieši tikpat kļūdaini.

Visi desmit mīti nu ir aplūkoti. Ko darīt, ja esat svēti ticējusi kādam vai vairākiem no tiem? Neko īpašu! Jāsaprot, ka neesat izņēmums un savu attiecību izvētīšana caur šo mītu sietu vien ir bijis pamatīgs darbs to uzlabošanā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu