Nav citu zāļu pret seksu kā — vēl vairāk seksa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Es esmu Jānis. Man patīk sievietes, es ilgojos pēc mīlestības, bet joprojām meklēju īsto.

Amerikāņu humorists Deivs Berijs: «Atcerieties pusaudža gadus? Kad mīlēties gribējās nepārtraukti, visu laiku? Kad lielākā laime bija tad, kad izbaudīji orgasmu? Kas notika 10 minūtes pēc tam? Situāciju varēja glābt tikai vēl viens orgasms...»

Šajā jomā es, kā daudzi vīrieši, vel aizvien neesmu izaudzis no pusaudža gadiem. Taču attieksme pret partneriem man ir tieši tāda pati kā lielākajai daļai sieviešu — man sagādā grūtības mīlēties ar partneri, ar ko man nav emocionālās saites. Man reti ir problēmas ar erekciju, taču reiz kāds draugs mani uzaicināja pievienoties gultā viņam un viņa draudzenei, kam es nebiju emocionāli gatavs par visiem 100 procentiem, un tādēļ ari fiziskā atdeve bija apšaubāma. Meitene vizuāli nebija gluži mans tips, un es viņu nebiju iepazinis pietiekami labi, lai iekārotu kādu citu iemeslu dēļ.

Krievu etologs (etoloģija — zinātne par cilvēku un dzīvnieku uzvedību dabiskajos apstākļos) Anatolijs Protopopovs savā Traktātā par mīlestību raksta: «Fizioloģiski sievieti var apmierināt jebkurš vīrietis. Sievietes seksuālais neapmierinājums slēpjas neiroloģiskajā neatbilstībā. Sievieti neapmierina nevis penis, bet vīrietis, ar to nedomājot viņa fizisko ķermeni, bet gan iedomāto tēlu, kurš atbilst sievietes uzstādītajiem kritērijiem un rada sievietē iekāri.»

Respektīvi, vīrieša seksuālā pievilcība sastāv no 50 procentiem tā, kāds viņš patiesībā ir, un 50 procentiem tā, ko sieviete iedomājas, kāds viņš ir. Dažas sievietes spēj noskaņoties uz viena viļņa ar daudziem vīriešiem, dažas — tikai ar vienu no simta.

Turklāt, un vīrieši šeit piekrītoši mās ar galvu, sievietes vienmēr grib tikt iekarotas un iegūtas, bet pašas apgrūtina šo procesu, pretojoties.

Vīrieša galvā ceļš no iepazīšanās līdz gultai ir taisns kā lineāls — ja es šo meiteni gribu, tad pielikšu visas pūles, lai viņu iegūtu. Tāpēc es uzņemos tās pūles sievietei pierādīt, ka ir vērts ar mani mīlēties, lai gan šī pierādīšana dažkārt var būt pārāk mokoša un apnicīga.

«Sievietēm vajadzīgs iemesls, lai nodarbotos ar seksu. Vīriešiem vajadzīga tikai vieta,» teicis amerikāņu komiķis Bilijs Kristels.

Vīriešiem emocionālā saskaņa nav tik būtiska kā sievietēm. Kāda mana paziņa stāstīja, ka, gatavojoties pirmajai reizei ar jaunu partneri, rūpīgi izraustījusi visu apmatojumu, trīs stundas sēdējusi vannā, uzposusies, sasmaržojusies — gatavojusies kā vēl vienai nevainības zaudēšanai. Viņas partneris — kāds mans draugs — pirms šīs reizes kopā ar mani iedzēra alu, paskatījās futbolu un iegāja dušā.

Pasaulē ir dažas aktivitātes, kas ir labākas par seksu, ir dažas lietas, kas ir sliktākas par seksu. Taču nav nevienas, kas būtu tieši tāda pati kā sekss. Tāpēc nav svarīgi, cik reizes tu esi nodarbojusies ar seksu — ja tev piedāvā, piedalies nedomājot, jo tas katru reizi ir citāds.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu