Robijs Viljamss pieradinājis «melno panteru»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādu gan ažiotāžu spēj radīt britu popmūziķis un slavena topmodele! Un ir arī pamats baumot — dziedātāja Robija Viljamsa un Naomi Kempbelas romāns apaudzis ar daudzām leģendām.

Reportieri jau tagad steidz prognozēt, kā attīstīsies abu superzvaigzņu attiecības, jo gan dziedātājam, gan modelei ir pietiekami liela pieredze mīlas mākslā. Protams, ziņas par šo romānu bija negaidītas. Naomi un Robijs pamanījās nojaukt pēdas pat visrūdītākajiem paparaci. Var jau būt, ka nekas tāds nenotiktu, ja Naomi draugs, F–1 «Renault» komandas boss Flavio Briatore, savai skaistulei būtu pievērsis vairāk uzmanības, taču viņš izvēlējās kārtot darba jautājumus kaut kur Francijā. Tā nu Naomi nolēma nezaudēt laiku velti un remdēja savas skumjas Robija Viljamsa kaislīgajos apskāvienos.

Dziedātājs uzaicināja modeli pie sevis uz villu, kur abi pavadījuši divas dienas greznajā Viljamsa gultā. Tiek runāts, ka ēdienu un dzērienu abiem gultā pasniedzis kalpotājs. Ļaunas mēles melš, ka par Kempbelas patieso kaisli kļuvusi ne tik daudz Viljamsa mīlas prasme, bet gan viņa aizraušanās ar kokaīnu. Arī supermodelei bijusi kokaīna mīlestība. Tagad tikai aktuāls jautājums, vai var ticēt abu vārdiem, ka ar šo «balto nāvi» rēķini noslēgti?

Savu artavu baumu radīšanā devusi Kempbelas bijusī asistente Rebeka Vaita, jo viņa tabloīdiem piespēlējusi lielu daudzumu kompromitējoša materiāla par topmodeli. Kā savulaik izteikusies Vaita, tajā mirklī, kad Kempbelai prasījies pēc kokaīna, viņa nodevusies ārstējošajai seksa tūrei, pat izmantojot pērkamu vīriešu pakalpojumus. Ja tā ir patiesība, Robijs Viljamss savu ekstravaganto misiju izpildījis pilnīgi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu