NLO pārstāvji dzīvo starp cilvēkiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Mioni ir izglītots bioloģijas veids un izskatās tāpat kā Zemes iedzīvotāji.

Saistībā ar NLO pastāv daudzi uzskati, un viens no tiem ir tāds, ka citplanētieši jau dzīvo vai arī visu laiku dzīvojuši starp mums. Rodas strīdi, vai šīs būtnes tik tiešām ir citplanētieši vai arī mūsu kaimiņi, kuru bāzes atrodas apakšzemē vai zem ūdens. Taču neatkarīgi no tā mēs ik pa laikam dzirdam stāstus, ka kāds kaut kur sastapies ar atnācējiem.

Vai autobraucējs ir traks?

2003. gada 2. janvārī ziņu aģentūra «Reuter» vēstīja no Vidusjūras pilsētas Marseļas. Kāds francūzis pārsniedzis braukšanas ātrumu, un policistiem, dzenoties viņam pakaļ, nācās sarīkot īstas sacīkstes. Viss beidzās ar nelielu ceļu satiksmes negadījumu un vainīgā nogādāšanu policijā. Ar savu paziņojumu viņš pārsteidza franču žurnālistus: vainīgi ir citplanētieši! Ātrās braukšanas piekritējs bija nedaudz cietis, tāpēc policisti nolēma, ka viņam ir smadzeņu trauma, un nosūtīja viņu uz slimnīcu. Taču arī tur 42 gadus vecais Marseļas iedzīvotājs turpināja apgalvot, ka tajā vakarā uz šosejas A55 viņam pakaļ dzinušies citplanētieši, tieši tāpēc viņš krustojumu šķērsojis tik lielā ātrumā.

Sekta gaida viesus no Veneras

Policisti jau pašā sākumā pārbaudīja alkohola saturu braucēja ķermenī — izrādījās, ka cilvēks ir pilnīgi skaidrā. Ceļu policisti uzstāja, lai ārsti pārbauda, vai viņš nav narkomāns, un lai veic arī psihisko ekspertīzi. Cilvēks ar veselu saprātu nedrīkst apgalvot, ka pa Marseļu joņo citplanētieši! Lai gan ir iespējams, ka joņo. Var gadīties, ka tieši viņi ir vainīgi, ka Francijā notiek daudz vairāk satiksmes negadījumu nekā citās Eiropas valstīs. Gada laikā valstī notiek 8000 gadījumu ar letālām sekām. Protams, ne jau visas avārijas izraisījuši citplanētieši, taču Francijas varas iestāžu darbinieki par to ietekmi ir satraukušies.

Francijas ostas pilsētā Nantē aktīvi darbojas ufologu sekta «Jaunā bāka». Tās vadītājs Arno Musi ar nepacietību gaida, kad uz Zemes ieradīsies «gaismas būtnes» no Veneras un savos kosmosa kuģos savāks izredzētos Zemes iedzīvotājus — sektas dalībniekus. Veneriešu ierašanās laiku Arno paziņojis ne reizi vien, taču gaidītie viesi līdz šim kavējušies. Tajā pašā laikā «Jaunās bākas» piekritēji iekārtojušies kādā pamestā tūristu hotelī, kur ievāc krājumus pēdējam lidojumam uz Veneru.

Tagadējos cilvēkus radījuši elohīmi

Kanādā netālu no Monreālas dzīvo franču sporta žurnālists Klods Voriljons, vairāk pazīstams kā Raels. Viņš ne reizi vien paudis, ka citplanētieši, ar kuriem viņš ticies vēl Francijā, likuši vīrietim būt par viņu pārstāvi uz Zemes un informēt cilvēkus par to, ka pēc 25 vai 30 gadiem viņi ieradīsies atkal. Tieši tāpēc esot pienācis laiks uz Zemes izveidot viņiem speciālu vēstniecību. Nav zināms, no kuras planētas viņi ir, bet visticamāk, ka no tās, no kuras pirms 25 tūkstošiem gadu ieradās elohīmi, kuri ar gēnu inženierijas metodi izgatavojuši tagadējos cilvēkus.

Savā nākamajā ierašanās reizē atnācēji iemācīšot cilvēkiem, kā dzīvot mūžīgi. Ļaudis daudzas reizes tikšot klonēti: kad fiziskais ķermenis būs novecojis, jaunajā tiks pārliktas smadzenes ar klonējamā atmiņām un visu intelektuālo bagāžu. Tieši ar to pašlaik nodarbojas Raels un viņa sekta. Tas notiek ar kompānijas «Kloneid» starpniecību, kura jau esot radījusi vairākus jaundzimušos — klonus.

Vērša zvaigznājā dzīvo mioni

Vēl viens cilvēks, kas ir pārliecināts piekritējs teorijai par kontaktiem ar citplanētiešiem, dzīvo Austrālijā, Viktorijas štatā. Tas ir Bruno Rasins. 2003. gadā internetā esot parādījusies informācija par to, kā viņš mēģina pārliecināt varas iestādes, ka Zeme jāsagatavo, lai varētu ierasties citplanētieši. Būtnes no Mitonas planētas viņš sauc par mioniem; tie dzīvojot Vērša zvaigznājā un jebkurā mirklī esot gatavi ierasties uz Zemes. Bruno vada korporāciju «Ūdensvīra laikmets», kuras mērķis ir palīdzēt mioniem iedzīvoties uz Zemes un piemēroties mūsu sabiedrībai. Pagājušajā gadā misters Rasins sūtīja vēstules visas pasaules laikrakstiem, stāstīdams, ka desants no Mitonas ieradīsies agri vai vēlu. Tas gan līdz pat šim brīdim nav noticis.

Citplanētiešu cēlie nodomi

Kāds amerikāņu žurnālists piezvanīja Rasinam, lai uzzinātu, kāpēc mioni tomēr nav ieradušies. «Mioni ieradīsies tikai tad un tur, kur viņus sagaidīs labestīgi un nodrošinās drošību valstiskā līmenī.«

Pēc Bruno teiktā, mioni ir izglītots bioloģijas veids un izskatās tāpat kā Zemes iedzīvotāji. Viņi sev līdzi atvedīs tehnoloģiskus jaunumus, attīrīs mūsu planētas atmosfēru, bet, galvenais, nodrošinās Zemes cilvēkiem jaunu garīgās attīstības līmeni.

Kāpēc gan nekas nenotiek? Kāpēc neviens neko nezina par mionu cēlajiem nodomiem un pat nenojauš par viņu eksistenci? «Esmu rakstījis gandrīz visām Austrālijas ikdienas un svētdienas avīzēm, kā arī daudzos ASV periodiskajos izdevumos. Kopš 2001. gada aprīļa sūtu vēstules organizācijām, varas iestādēm un tamlīdzīgi. Esmu viņus informējis — mioniem no Mitonas ir gaidīšanas režīms un viņi uzturas netālu no Zemes. Viņi arī paši sazinās ar valstu vadībām. 2000. gada 15. oktobrī viņi paziņojumu, ko translēja no 17 planētu konklāva, nosūtīja Elkahonas (Kalifornija) Zinātņu akadēmijas biedrībai «Unarius». Var pieņemt, ka valdība šo faktu ignorē.«

Neparastie notikumi

Pēdējos gados risinājušies daudzi notikumi, kurus grūti izskaidrot. 1999. gadā desmitiem cilvēku redzēja mistiskas ugunis no Bairona raga līdz Kaledonijai Austrālijā. 2001. gada februārī un martā ugunis parādījās atkal. 2002. gadā Nepervilas laukos parādījās mistiski apļi. Vai tas nozīmē, ka mioni rāda mums kādas zīmes? Misters Rasins par to nešaubās. «Dažādos laikos un dažādās vietās viņi parādās Zemes iedzīvotājiem, dodot mums iespēju ieraudzīt savus kuģus, kas novērš lielus konfliktus — viņi mums palīdz ar atšķirīgām metodēm.

Tā paša iemesla dēļ divi kosmiskie kuģi 2002. gada 17. jūlijā pulksten 15 parādījās virs Vašingtonas. Pieņemu, ka visi NLO parādīšanās gadījumi saistīti ar vienu un to pašu organizāciju, lielu citu planētu civilizācijas grupu — galaktisko federāciju.«

Izpētījis viņa rīcībā esošos datus, Rasins nonācis pie secinājuma, ka mūsu galaktikā ir četras augsti attīstītas civilizācijas, no kurām galvenās ir Mitona un Tiaouba. Viņš ir pārliecināts, ka mionu ierašanos plaši atspoguļos prese, tāpat arī televīzijas darbinieki nepalaidīs garām nevienu svarīgu momentu. Tas varot notikt pat šodien vai rīt.

Arī «Vakara Ziņu» lasītāji var būt pilnīgi droši — tikko būs iespēja intervēt kādu mionu, tūdaļ tas tiks izdarīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu