Dobrecovs paraksta līgumu ar Igaunijas čempioniem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas futbola čempionāta virslīgas pagājušās sezonas labākais spēlētājs Viktors Dobrecovs otrdien parakstījis līgumu ar Igaunijas čempionvienību TVMK, vēsta Liepājas informatīvais portāls «liepajniekiem.lv».

Līgums noslēgts uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu. Dobrecovs gan vasarā, iespējams, meklēšot citu, spēcīgāku klubu karjeras turpināšanai.

Gada sākumā tika ziņots, ka Dobrecovs no Latvijas čempioniem «Liepājas metalurga» pāriešot uz Kazahstānas čempionvienību «Aktobe», kuras rindās pat startēja Sadraudzības kausa izcīņā, tomēr šī vienošanās netika parakstīta.

Pagājušajā sezonā 28 gadus vecais Dobrecovs liepājnieku labā nacionālajā čempionātā guva 18 vārtus, kas bija labākais rādītājs virslīgā.

TVMK rindās bez Dobrecova ir vēl trīs Latvijas futbolisti - vārtsargs Antons Trifonovs, aizsargs Vjačeslavs Gabovs un pussargs Jevgeņijs Kačanovs.

Igaunijas čempionāts sāksies martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu