Viktors Ignatjevs spēlēs Šveicē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kā vēsta Šveices Nationalliga A kluba «Rapperswil-Jona Lakers» mājas lapa, komandai līdz šīs sezonas beigām palīdzēs Latvijas hokejists Viktors Ignatjevs.

Šo sezonu Ignatjevs aizvadīja Austrijas hokeja līgas kluba Lincas «Black Wings» sastāvā un 42 spēlēs sakrāja 32 (8+24) rezultativitātes punktus, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +10. «Black Wings», kuras sastāvā šosezon spēlēja arī cits Latvijas aizsargs Oļegs Sorokins, neveiksmīgi aizvadīja sezonas pēdējās spēles, un viņiem pietrūka tikai divu punktu, lai iekļūtu pusfinālā, līdz ar to bija jāsamierinās ar 6. vietu septiņu komandu konkurencē.

Savukārt Ignatjeva jaunais klubs «Lakers» Šveices NLA līgā ar izcīnītiem 47 punktiem regulāro sezonu pabeidza 4. vietā 12 komandu konkurencē un ceturtdaļfinālā tiksies ar 5. vietas ieguvējiem «Zug» hokejistiem, kuri pēc sezonas savstarpējo spēļu rezultātiem viņiem ir diezgan neērti pretinieki, jo ir izcīnīta viena uzvara (4:1), vienreiz nospēlēts neizšķirti (3:3) un divreiz zaudēts (1:2 un 0:5), turklāt pēdējais zaudējums piedzīvots pēdējā spēļu kārtā 5. martā.

Pirmo ceturtdaļfināla spēli «Lakers» aizvadīs izbraukumā 7. martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu