Semjonovs gūst vārtus, Rēdliha klubs piedzīvo neveiksmi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Zviedrijas Allsvenskan līgā izspēlēta pēdējā regulārās sezonas spēļu kārta, kurā uzvarēja Malmes «Redhawks», kamēr IF «Björklöven» svarīgā spēlē piedzīvoja zaudējumu un nespēja iekļūt labāko četriniekā, kas turpinās cīņas par iekļūšanu Elites līgā.

Aleksandra Semjonova pārstāvētā Malmes «Redhawks» komanda jau iepriekš bija nodrošinājusi tiesības spēlēt kvalifikācijas turnīrā cīņā par iekļūšanu Elites līgā. Šajās sacensībās bija tiesīgas piedalīties četras labākās Allsvenskan komandas, kā arī divas vājākās Elites līgas vienības.

Pēdējā spēļu kārtā Malmes hokejisti tikās ar «Bofors» IK. Spēlei bija nozīme tikai cīņā par pirmo pozīciju. Semjonova pārstāvētā vienība pārliecinoši 5:0 pārspēja pretinieku un turnīru pabeidza pirmajā vietā. Aleksandrs Semjonovs pēdējā spēlē guva vienus vārtus. Jāatzīmē, ka Malmes komandas vārtus, pretēji solītajam, tomēr nesargāja Zviedrijas sieviešu hokeja izlases vārtsardze Kima Martina, bet Korijs Hiršs.

Neveiksmi piedzīvoja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā IF «Björklöven», kam pirms pēdējās kārtas bija divu punktu pārsvars pār piektajā vietā esošo «Rögle» BK. Rēdliha klubs pēdējā mačā pie dzīvoja sagrāvi 0:7 pret «Skellefteå» AIK, bet «Rögle» BK 5:0 apspēlēja «Växjö Lakers» HC un galarezultātā apsteidza Umeo IF «Björklöven» vienību.

Aleksandrs Semjonovs sezonu uzsāka IFK «Arboga» IK vienībā un 21 spēlē guva 18 (9+9) punktus, -6 liederības koeficentu un nopelnīja 30 soda minūtes. Sezonas gaitā Semjonovs pārcēlās uz Malmes «Redhawks», kuras rindās aizvadīja 17 spēles un guva 9 (5+4) punktus, +7 liederības koeficentu un nopelnīja 14 soda minūtes.

Mazāk rezultatīvs IF «Björklöven» rindās bija Miķelis Rēdlihs, kurš 39 spēlēs guva 14 (7+7) punktus.

Semjonova klubs kvalifikācijas cīņas uzsāks 15. martā, bet jau 10. martā Elites līgas ceturtdaļfināla pirmo spēli aizvadīs Rodrigo Laviņa «Brynäs» IF.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu