Vācijas DEL noslēgusies regulārā sezona, Irbe iekļūst Austrijas finālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Svētdien Vācijas DEL līgā tika izspēlētas pēdējās regulārās sezonas spēles un cīņas «play off» turpinās H.Vasiļjevs. Tikmēr Austrijā vietu finālā nodrošinājusi A.Irbes pārstāvētais Zalcburgas klubs.

Vācija
Vācijas DEL līgā Augsburgas «Panther» izbraukumā ar 5:6 piekāpās Īzerlonas «Roosters», kuri tā rezultātā izcīnīja 11. vietu, «Panther» atstājot 12. vietā. Mača gaitā Augsburgas klubs bija vadībā ar 3:1, vēlāk ar 4:2, tomēr trešās trešdaļas sākumā «Roosters» gūstot divus vārtus panāca 5:4 savā labā. Spēles 58. minūtē «Panther» atkal panāca izlīdzinājumu, bet pēcspēles soda metienos pārāki bija «Roosters». «Panther» aizsargs Arvīds Reķis spēlē rezultativitātes punktus un soda minūtes neguva. Neskatoties uz zaudējumu, Augsburga saglabāja tiesības nākamgad startēt DEL līgā, jo pēdējās divās pozīcijās ierindojās Kāzeles «Huskies» un Duisburgas «Die Füchse», kas spēlēs cīņas par vietas saglabāšanu.

Herberta Vasiļjeva Krēfeldes «Pinguine», kuri turnīra tabulā jau pirms pēdējās spēles bija nostiprinājušies astotajā vietā ar 5:1 pārspēja vājāko līgas klubu «EV Duisburg», Vasiļjevs spēlē neizcēlās.

Jau 15. martā tiks aizvadītas DEL pirmās ceturtdaļfināla cīņas. Krēfeldes «Pinguine» tiksies ar regulārās sezonas labāko vienību Berlīnes «Eisbären». Arvīdam Reķim sezona beigusies.

Herberts Vasiļjevs regulārās sezonas 50 spēlēs guva 45 (24+21) punktus, 67 soda minūtes un +8. lietderības koeficentu. Vasiļjevs bija 21. rezultatīvākais hokejists DEL, kā arī ceturtais rezultatīvākais sava klubā.

Aizsargs Arvīds Reķis 51 spēlē guva 15 (5+10) punktus, nopelnīja 52 soda minūtes un -3 lietderības koeficentu. Reķis bija trešais rezultatīvākais aizsargs komandā.

Zviedrija
Arī šodienas ceturtdaļfināla spēlē Zviedrijas Elitserien līgā Rodrigo Laviņa «Brynäs IF» piekāpās «Frolunda HC» šoreiz sīvā cīņā tikai pagarinājumā ar 1:2. Mača pirmajā periodā komandas vārtus neguva, un rezultāts tika atklāts tikai otrās trešdaļas sākumā, kad vadībā izvirzījās «Frolunda HC», mača 34. minūtē «Brynäs IF"panāca izlīdzinājumu, un mača pamatlaiks arī beidzās 1:1. Pagarinājuma 2. minūtē «Frolunda HC» izdevās pārspēt labi spēlējošo «Brynäs IF» vārtsargu Holmkvistu, kurš mačā atvairīja 37 no 39 metieniem. Laviņš spēlē rezultativitātes punktus neguva.

Austrija
Erste Bank EHL pusfināla sērijā ceturto uzvaru izcīnījis Zalcburgas «The Red Bulls» ar Artūru Irbi vārtos, ar 5:3 pārspējot Vīnes «Capitals», un tādējādi iekļūstot līgas izslēgšanas spēļu finālsērijā, kurā tiksies ar «EC Pasut VSV» klubu (sērijā Zalcburga uzvarēja 4-0). Artūrs Irbe spēlē atvairīja 27 no 30 Vīnes kluba hokejistu metieniem.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu