Labvēlīgais Naukšēnu disko!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad, tāpat kā jau daudzas iepriekšējās reizes, sagaidot 1. aprīlī iznācis jauns grupas «Labvēlīgais Tips» albums «Naukšēnu disko». Šis grupai ir jau astotais studijas albums.

Šķiet, ka tas ir savdabīgs rekords latviešu mūzikā, un nepārspēts palicis vien Maestro Raimonds Pauls. «Labvēlīgā tipa» kontā ir arī 1999. gadā izdotā dziesmu izlase un albums ar mūzikla «Šveika jaunās dēkas» ierakstu, kā arī pērn no jauna un ar papildinājumiem pārizdotais albums «Alumīnija cūka».

Šovakar, piedaloties īpašajiem viesiem un medijiem, «Latvijas balzama» kultūras namā notiks albuma prezentācijas pasākums.

«Pa ceļam no Naukšēniem uz Īriju, Labvēlīgais Tips piestās «Latvijas balzamā», lai nedaudz uzpildītos. «Bonaparte» ir populārākais stiprais alkoholiskais dzēriens Latvijā, un es ļoti ceru, ka arī jaunais «Labvēlīgā Tipa» albums kļūs par populārāko Latvijā», saka Inese Eglīte, A/s «Latvijas balzams» mārketinga direktore.

Bet jau rīt - 1. aprīlī «Labvēlīgais tips» albumu prezentēs Īrijā, kur Dublinas klubā «Temple Bar Music Centre», notiks svinīgais koncerts.

Albumā «Naukšēnu disko» atrodami tādi «grāvēji», kā «Pīrādziņ, nāc ārā!», skumji romantiskais «Mazās Kalnu ielas samurajs» un sadarbībā ar «Boyza II» producentiem tapušais «Aizlidot līdz» un, protams, šī brīža aktuālais «Laptops». Albuma bukletā atrodami visu dziesmu vārdi.

Pēc albuma prezentācijas oficiālajiem pasākumiem, grupa ieplānojusi doties vērienīgā Latvijas koncertturnejā, un pirmie ar jaunā albumu dziesmām tiks iepazīstināti Jelgavas klausītāji. Zīmīgi, ka Rīgā šīs turnejas laikā koncerta nemaz nebūšot. Grupas dalībnieki uzsver, ka tādējādi vēlas lauzt stereotipu, ka visi jaunumi sākotnēji skar galvaspilsētas un tikai tad pārējos Latvijas iedzīvotājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu