Mācāmies skūpstīties! 2. stunda

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

«Kamasutra» uzskaita trīs skūpstu veidus — nominālais, drebošais un aizkustinošais. Taču ir arī citi skūpstu veidi.

Vispirms ir skūpsts, kas īpaši piemērots jaunai sievietei — nominālais skūpsts, kad mutes gandrīz nepieskaras viena otrai.

Drebošais skūpsts, kad sieviete viegli kustina apakšlūpu tai brīdī, kad mīļākais piespiedis savas lūpas sievietes mutei.

Aizkustinošais skūpsts ir tad, kad tiek izmantota mēle.

Vēl tiek aprakstīti citi skūpstu veidi.

Tiešais skūpsts — abu lūpas saskaras.

Pieliektais skūpsts — abu galvas pieliektas virzienā vienam pret otru.

Skūpsts ar spiedienu — kad apakšējā lūpa tiek piespiesta ar spēku.

Skūpsts ar stipru spiedienu — kad apakšējā lūpa tiek noturēta, aizskarta ar mēli un stipri piespiesta.

Augšējās lūpas skūpsts — kad vīrietis skūpsta sievietes augšējo lūpu tai laikā, kad sieviete skūpsta vīrieša augšējo lūpu.

Mēles cīņas — kad viens no partneriem ar mēli aizskar otra mēli, zobus un aukslējas.

Dziļais skūpsts dod iespēju partneriem mīties ar dzīvīguma sulām. Tantristi apgalvo, ka tad, kad pāris mīlējas, viņu ķermeņi izdala smalkus sekrētus, kas mijiedarbojoties rada dzīvīgumu un baro. Siekalām piemīt īpašība, kas efektīgi harmonizē Jiņ un Jaņ spēku. Īpaši augstvērtīga orgasma sasniegšanai sievietei iesaka mēles galiņu pirms orgasma tuvošanās atspiest pret aukslējām uzreiz aiz zobiem. Pēc tam, orgasma laikā, mēle jāatdod partnera mutei, lai viņš maigi un ar mīlas jūtām zīstu saldās siekalas, kas izdalās orgasma ekstāzes laikā. Šīs īpaši noslēpumainās darbības dziedina partnerus kā fiziski, tā garīgi.

Vēl noteikti jāiemācās skūpsta laikā atslābināt sejas un mutes muskuļus. Jo tas ļauj sajaukties un saderēt ekstāzes šķidrumiem. Ja skūpstu māksla tiks piekopta, partneru mīlas māksla un priekšspēle kļūšot vēl intensīvāka un sniegšot vēl lielāku gandarījumu.

Lai jums izdodas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu