«Valmierai» rūk izredzes uz iekļūšanu BBL «Final Six»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbl.net

Svarīgā spēlē par iekļūšanu SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) «Final Six» turnīrā sestdien zaudējumu savā laukumā piedzīvoja Latvijas komanda «Valmiera - Lāčplēša alus», kas regulārā čempionāta pēdējā mačā ar 76:91 (25:33, 16:17, 21:15, 14:26) piekāpās Latvijas vicečempioniem «Barons»/LU.

Valmieras komandai tas bija 15.zaudējums 32 spēlēs. «Barons»/LU sezonu noslēdza ar 23 uzvarām un deviņiem zaudējumiem, kas SEB BBL regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā Latvijas vicečempioniem dod piekto vietu un dalību «Final Six» turnīrā.

«Barons»/LU labā 20 punktus guva Stīvs Ričs, bet valmieriešiem rezultatīvākie bija Aksels Vairogs un Māris Gulbis, kuri guva pa 16 punktiem.

Līdz ar zaudējumu sarukušas «Valmiera - Lāčplēša alus» cerības uz SEB BBL «Final Six» turnīru, jo tās sīvākie konkurenti Lietuvas komanda «Sakalai» sestdien pagarinājumā ar 95:79 uzvarēja igauņu klubu «Kalev/Cramo».

Lai iekļūtu SEB BBL «Final Six», Valmieras komandai jācer uz «Sakalai» zaudējumu svētdienas spēlē ar citu Lietuvas komandu Kauņas «Atletas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu