«Dinaburg» pretiniece Intertoto kausā būs komanda no Farēru salām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dinaburg

Latvijas virslīgas futbola kluba Daugavpils «Dinaburg» pretiniece UEFA Intertoto kausa izcīņas pirmajā kārtā būs Farēru salu vienība «HB Torshavn», noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

Ja «Dinaburg» pārvarēs pirmo kārtu, nākamajā kārtā nāksies mēroties spēkiem ar Skotijas klubu, bet trešās kārtas iespējamie pretinieki būs no Dānijas, Lietuvas vai Īrijas.

Kā vēsta interneta lapa «sportinglife.com», šis Skotijas klubs, visticamāk, būs «Hibernian», kas pašlaik nacionālajā čempionātā ieņem ceturto vietu. No Dānijas turnīrā startēs «OB Odense», no Lietuvas - Viļņas «Vetra», bet no Īrijas - «Shelbourne».

Pirmās kārtas UEFA Intertoto kausa izcīņas pirmās spēles notiks 17.jūnijā un 18.jūnijā, bet atbildes mači tiks aizvadīti 24.jūnijā un 25.jūnijā. Otrās kārtas spēles tiks aizvadītas 1.jūlijā un 2.jūlijā, bet atbildes mači notiks nedēļu vēlāk.

Pērn «Dinaburg» no Intertoto kausa izcīņas izstājās otrajā kārtā, divu spēļu summā ar 2:3 atzīstot Lietuvas komandas «Žalgiris» pārākumu. Pirmajā kārtā daugavpilieši divu spēļu summā ar 4:1 pārspēja Velsas komandu «Bangor City».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu