Dziedināšana ar ārstnieciski erotisko masāžu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Zināšanas par masāžas dziedinošajām īpašībām cilvēka fiziskās un garīgās veselības uzlabošanai pieder jau tālai senatnei. Aizvien lielāku popularitāti iemanto ārstnieciski erotiskā masāža, kas ienākusi no austrumvalstīm un ir viens no Austrumu dziedniecības veidiem.

Svarīgi ir zināt, kāda ir ārstnieciski erotiskā masāža. Vispirms nedaudz par erotisko masāžu, lai to nejauktu ar ārstnieciski erotisko masāžu. «Erotiskā masāža ir enerģijas deja, mīlestības deja. Tā ir noteikta veida pieskāriens.

Pieskāriens bagātina ķermeni, garu un dvēseli. Masāža ir māksla, kas ļauj izteikt sevi apzināti jutekliski,» skaidro sertificēta dziedniece, masiere Ingūna Skujiņa. Erotiskā masāža ir domāta mīlniekiem, kurā galvenais ir jūtas un lai viņu starpā valda vienprātība. Ar seksu var nodarboties pirms masāžas, tās laikā, pēc tās vai to nedarīt vispār. Ārstnieciski erotiskās masāžas uzdevums ir sagatavot gan sievieti, gan vīrieti pilnvērtīgai seksuālai dzīvei ar mīļoto partneri. Tā novērš dažādas seksuāla rakstura problēmas.

«Masāžas beigās nenotiek sekss ar masieri. Masieris ir tikai darba instruments. Dziednieks masāžas laikā uz klientu iedarbojas arī ar bioenerģiju. Izmantojot bioenerģiju, klientam masāžas laikā sajūtas ir vēl feinākas un dziednieciskā iedarbība vēl spēcīgāka,» apgalvo Ingūna.

Ārstnieciski erotiskā masāža atjauno pareizu enerģijas plūsmu visā cilvēka ķermenī, normalizē asinsspiedienu, nomierina un vienlaikus stimulē nervu sistēmu, noņem muskuļu spriedzi. Dziednieci satrauc, ka jaunieši izglītojas no pornogrāfiska satura filmām, kurās ir falšums, darbības tiek tēlotas un jūtu nav.

Sākas ar iepazīšanos

Dziednieces darbs ar klientu sākas iepazīšanās seansā, kura laikā tiek dziedināts viss ķermenis. «Vispirms nosaku klienta problemātiskās ķermeņa zonas. Problemātiskajās vietās, strādājot ar klientu un dodot viņam enerģiju, viņš sajutīs siltumu. Jo lielāks iekaisums, jo lielāku siltumu ķermenis izstaro,» apgalvo dziedniece. Pirmajā masāžas seansā dziedniece strādā ar klienta organismu, visām tā 12 sistēmām. Īpaša uzmanība tiek pievērsta klienta mugurkaulam, tiek atmodinātas ķermeņa erogēnās zonas. Viņa neslēpj, ka pirmais seanss ir diezgan sāpīgs, taču ir jūtamas pozitīvas izmaiņas. Ja nav nopietnu veselības problēmu, tad klientam pietiks ar trim masāžas seansiem. Ja ir nopietni dzimumfunkcijas traucējumi, tad ārstnieciski erotiskajai masāžai ir vairāki etapi.

«Ķermenis jādziedina, ja ir osteohondroze, radikulīts, dažādi iekaisumi,» atzīst Ingūna Skujiņa. Vispirms dziedinās klienta svaigākās kaites, tikai pēc tam ielaistās kaites.

Var veikt arī partnerim

Ārstnieciski erotiskā masāža ilgst apmēram vienu stundu. «Dziednieciskais efekts ir atkarīgs no tā, cik cilvēks ir jūtīgs un cik viņam ir lielas problēmas. Galvenais, lai ir gatavs risināt savas problēmas un dziedināties. Masāžas otrajā etapā cilvēks jau ir pieradis izjust dziednieces rokas un nekautrējas, ļaujas masāžai.» Svarīga ir klienta uzticēšanās dziedniekam, un nebūtu slikti, ja klients ticētu arī kosmiskajiem spēkiem. Ingūna iesaka ārstnieciski erotisko masāžu veikt arī savam partnerim, dodot viņam savu seksuālo enerģiju. «Ja esmu palīdzējusi cilvēkam, tad rodu absolūtu gandarījumu. Tie ir netverami mirkļi,» apgalvo dziedniece. Ingūna uzskata, ka viņas darbs nav grūts, un piebilst, ka «rokas ir mana bagātība». Ingūna mudina laikus apzināt veselības problēmas un laikus tās novērst. Mīliet sevi, un tad arī citi mīlēs jūs!

Tai masāža

Tai masāžā izmanto paņēmienus – spiešanu, vilkšanu, pastiepšanu un citas manipulācijas, kas ietekmē ķermeņa locītavas un mīkstos audus, uzlabo lokanību, mazina sāpes un palielina enerģiju, kā arī rada labsajūtu un atbrīvotības izjūtu. Tā vienlīdz labi ietekmē gan masētāju, gan masāžas saņēmēju. Patiesībā neviena cita veida masāža nenodrošina tik spēcīgu divu cilvēku enerģiju apvienojumu kā Tai masāža. «Tai masāžai ir brīnišķīgs iestiepšanas efekts, tā ir kā brīnumzāles. Kājas, arī mana slimā locītava, kļuva daudz lokanākas, un līdz pat šai dienai Tai masāža turpina padarīt manu ķermeni lokanāku un kustīgāku. Tā arī sekmē spēcīgu labsajūtas un laimes sajūtu rašanos,» stāsta kāda paciente.

Klasiskā masāža

Masāžas pirmsākumi meklējami jau dziļā senatnē. Klasiskā masāža ir ārstniecības metode, kura uz organismu iedarbojas kā mehānisks kairinājums. Izmantojot dažādus paņēmienus – glaudīšanu, berzēšanu, mīcīšanu un vibrāciju, audi tiek viegli, vidēji stipri vai spēcīgi mehāniski kairināti, un tas izraisa audu šķidruma (limfa, asinis) pārvietošanos, veicina organisma atjaunošanos pēc fiziskas un garīgas slodzes, nostiprina imūnsistēmu u.c. Daudzas muskuļu grupas cilvēka ķermenī veic pretējas (antagonistiskas) kustības. Iestiepjot un pārvietojot audus, var novērst saskaņotas darbības traucējumus starp muskuļiem antagonistiem, piemēram, starp rokas iztaisnotājiem un saliecējiem, kā arī stereotipiem muskuļiem, piemēram, viena nosaukuma muskuļiem mugurkaulāja abās pusēs. Ļoti nozīmīga ir arī masāžas relaksējošā iedarbība. Klasisko masāžu papildinot ar pasīvo vingrošanu (elementi no jogas un Tai), var uzlabot kustību apjomu, ko muskulis var veikt locītavā, koriģēt muskuļu tonusu, novērst disbalansu starp stereotipiem muskuļiem un antagonistiem, samazināt muskuļu saistaudu plēvju salipšanu, sabiezēšanu un saīsināšanos mazkustīgiem cilvēkiem.

Čampi (Champi) masāža

Čampi masāža nāk no Indijas, tā ir gadsimtiem sena zinātne, kura sevī satur sakrālas zināšanas par cilvēka fizisko un garīgo dzīvi, tās pilnveidošanās iespējām. Šīs masāžas laikā klients parasti sēž un secīgi tiek masēta plecu josla, rokas, kakls un galva. Masāžas kustības ir stingri reglamentētas un notiek pa cilvēka enerģētiskajām līnijām un punktiem. Tiek izmantotas augstvērtīgas eļļas un arī aromātiskās eļļas, kuras izvēlas atbilstoši klienta tipam. Čampi masāžas iedarbība ir daudzpusīga – tā līdzsvaro un stabilizē visu cilvēka enerģētiku, tādējādi masāžas laikā klients parasti ļoti labi atslābinās. Masāžas laikā uzlabojas asinsrite, limfas cirkulācija un audu apgāde ar skābekli. Īpaši labus rezultātus ar šīs masāžas palīdzību var sasniegt, ārstējot trauksmes un depresijas sindromus, kā arī dažādas izcelsmes galvassāpes. Šī masāža mazina arī muskuļu saspringumu un sāpes spranda apvidū un plecos, labi palīdz ārstēt deguna blakusdobumu iekaisumus.

Sambahana masāža

Masāža ne tikai dziedina fizisko ķermeni, bet arī attīsta un pilnveido garu. Šī masāža spēcīgi atslābina, noņem sasprindzinājumu, balansē organismu, dod enerģiju, atveseļo un harmonizē. Šī masāža tiek veikta, stingri ievērojot enerģētiskās līnijas (nadi) un marma punktus, tā veicina prānas enerģijas cirkulācijas uzlabošanu un došas līdzsvarošanu. Manipulācija ar marma punktiem stimulē asinsriti un limfas plūsmu, kas savukārt nostiprina nervu sistēmu un imūnsistēmu. Eļļa, ar kuru tiks veikta masāža, tiks izgatavota speciāli jums, ņemot vērā jūsu ājurvēdisko konstitūciju un problēmas raksturu, no augstvērtīgām augu un ēteriskajām eļļām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu