UEFA kausa finālā tiksies «Middlesbrough» «Sevilla»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

UEFA kausa izcīņas finālā iekļuva Anglijas futbola klubs «Middlesbrough» un Spānijas vienība «Sevilla», kuri ceturtdien dramatiskās cīņās uzvarēja pusfināla atbildes spēlēs.

«Middlesbrough» savā laukumā spēja atspēlēties no 0:2 un ar 4:2 pārspēt rumāņu Bukarestes «Steaua». Divu spēļu summā angļu klubs uzvarēja ar 4:3.

Pēc uzvaras pirmajā mačā ar 1:0 arī otro spēli veiksmīgāk iesāka rumāņi, un jau 24.minūtē «Steaua» bija vadībā ar 2:0. Līdz puslaika beigām Masimo Makarone vienus vārtus atguva, bet 64.minūtē Marks Viduka izlīdzināja rezultātu. 73.minūtē Kriss Rigots vadībā izvirzīja «Middlesbrough», bet par mača galveno varoni kļuva Makarone. Itāļu futbolists vienu minūti pirms spēles beigām guva savus otros vārtus, kas ļāva «Middlesbrough» iekļūt UEFA kausa finālā.

Savukārt «Sevilla» savā laukumā papildlaikā ar 1:0 pieveica vācu klubu «Schalke 04», divu spēļu summā triumfējot ar tādu pašu rezultātu. Gan pirmajā mačā, gan otrās spēles pamatlaikā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, līdz ar to uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks. Uzvaras vārtus «Sevilla» labā 101.minūtē guva Antonio Puerta, kas laukumā devās uz maiņu 77.minūtē.

«Sevilla» pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē spēlēs kādā no Eiropas klubu turnīru fināliem.

UEFA kausa izcīņas fināls 10.maijā notiks Nīderlandes pilsētā Eindhovenā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu