Nikola Kidmena joprojām mīl Tomu Krūzu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktrise Nikola Kidmena izkratījusi sirdi, intervijā pastāstot par savām nezūdošajām jūtām pret bijušo vīru Tomu Krūzu, ko viņa joprojām mīl, informē «contactmusic.com».

Kidmena un Krūzs izšķīrās 2000. gadā, un tagad aktieris ir saderinājies ar Keitiju Holmsu, kas nesen dzemdēja pāra pirmo bērnu.

«Viņš bija milzu slavenība, joprojām ir. Man viņš bija vienkārši Toms, šis burvīgais cilvēks, bet visiem citiem viņš ir slavenība. Bet viņš bija burvīgs pret mani. Un es mīlēju viņu. Es joprojām mīlu viņu,» Kidmena stāstīja intervijā žurnālam «Ladies Home Journal».

Kidmena reti ir stāstījusi plašākai sabiedrībai par sāpīgo šķiršanos no Krūza. Tagad viņa atzina, ka zinājusi, ka attiecības beigušās, tomēr tas tāpat bijis ļoti liels šoks. «Es zināju, ka saņemšu sitienu, bet man šķiet, ka laulības šķiršana un atteikšanās no ģimenes ir savā būtībā nedaudz līdzīga nāvei,» izteicās aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu