Renē Zelvēgere lūgusi Kidmenu atcelt kāzas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: beygla.is

Nepilnas divas nedēļas pirms kāzām Renē Zelvēgere lūgusi Nikolu Kidmenu atsaukt paredzētās kāzas.

Filmas «Bridžitas Džonsas dienasgrāmata» zvaigzne savai draudzenei ieteikusi neprecēties ar Kītu Ērbanu, jo viņš esot darbaholiķis — tāds pats kā Zelvēgeres bijušais vīrs kantrimūziķis Kenijs Česnijs.

Žurnālam «Britain's Grazia» kāds Renē draugs pastāstījis: «Viņa Nikolai teica: «Tu to neuzzināsi, kamēr neapprecēsies, un tad jau būs par vēlu.» Renē ir pārliecināta, ka Kītam ir visas darbaholiķa pazīmes, un tas ir bīstami Nikolai un viņas ģimenei.»

Runā, ka arī Kidmenas tēvs pret plānotajām laulībām attiecas rezervēti. Viņam nav pa prātam fakts, ka Nikola, kas laulībā ar Tomu Krūzu adoptēja divus bērnus, nevēlējās pierunāt Kītu parakstīt pirmslaulību līgumu. Žurnālam kāda labi informēta persona atklāja: «Viņas tēvs nevēlas, ka laulības tiek noslēgtas bez līguma, savukārt Nikolas māte uzskata, ka viņai ir jāklausa savai sirdsbalsij.»

Patlaban tiek plānots, ka Nikola Kidmena un Kīts Ērbans salaulāsies 25. jūnijā Sidnejā 80 tuvāko draugu un ģimenes locekļu klātbūtnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu