Kirkorovs apprecināts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Skandalozi slavenās Krievijas estrādes zvaigznes Filips Kirkorovs un Alla Pugačova šovasar nokļuvuši īstā kāzu skandāla centrā. Alla Borisovna nesen saprecināta ar savu favorītu Maksimu Galkinu, bet Kirkorovs – ar kādu bagātu biznesa pasaules dāmu.

Filipa Kirkorova nesenās vizītes laikā Krasnodarā tās vērīgākie iedzīvotāji pamanīja dziedātāja pirkstā laulības gredzenu. Viss skaidrs – apprecējies! Šo ziņu viņi steigšus nodeva vietējā laikraksta MK-Svētdiena redakcijā: «Oi, visa Krasnodara par to vien tagad runā! Visi jau sen zināja, ka viņš ar Milenu ir salaulājies,» pārliecinoši apgalvoja laikraksta pastāvīgā lasītāja. «Visa pilsēta redzēja, kā viņi kopā atbrauca no lidostas baltā limuzīnā. Pavasarī viņi sarakstījās, un kopš tā laika Filips katru mēnesi brauc pie viņas ciemos.»

Žurnālistiem gan izdevās noskaidrot, ka Pugačovas bijušais vīrs uz Krasnodaru devies nevis pie līgavas, bet gan uz ļoti nopietnu pasākumu – uz kāda šika veikala atklāšanu. «Es neesmu salaulājies! Neesmu apprecējies! Un negrasos to darīt!» telefonsarunā sensāciju kārajiem žurnālistiem skarbi atteica dziedātājs. «Milena ir mana sena draudzene. Ļoti tuva, bet nekas vairāk! Bieži pie viņas braucu? Nu gan sadomājuši pasakas! Gredzens? Tas taču ir mans laulības gredzens, es to nekad nenoņemu – lūk, jau 12 gadu! Mēs ar Allu Borisovnu esam juridiski izšķirti, bet Dieva priekšā joprojām esam vīrs un sieva!» paziņoja populārais dziedātājs.

Tiesa, no savas bijušās sievas dāvanām gan Kirkorovs pamazām atbrīvojas – runā, ka viņš esot nolēmis atbrīvoties no automašīnas Hummer, kuru Pugačova viņam pirms vairākiem gadiem uzdāvināja. Turklāt viņš to pārdod nevis kā parastie mirstīgie – tā kā limuzīns ir unikāls ar to, ka izgatavots pēc speciāla pasūtījuma, dziedātājs to izlicis izsolē. Automašīnas sākumcena – nieka ceturtdaļmiljons eiro. Protams, par kādu cenu tā tiks pārdota, vēl grūti prognozēt. Runā jau, ka tā noteikti pārsniegs miljonu eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu